Advanced Maze

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Mobildeki en zor labirentten kaçış oyunu

Advanced Maze, çocukken oynadığımız labirent oyununun oldukça zorlaştırılmış sürümü. iOS platformuna özel çıkış yapan bulmaca oyununda tuzaklar ve engellerle dolu labirentlerden kaçmak için kafa patlatıyoruz. İndirmesi de oynaması da ücretsiz olan ufak boyutlu labirent oyunu, internet bağlantısı gerektirmiyor.

Zorluk seviyesinin artırılması, tuzakların yerleştirilmesi dışında ışınlanma gibi yeni özelliklerin de katıldığı labirentten kaçış oyunu Advanced Maze, türünün en iyilerinden. iPhone ve iPad’de oynanabilen bulmaca oyununda amaç; tabii ki labirentin çıkış noktasına ulaşmak ancak giriş noktasıyla çıkış noktası arasında hemen her yer tuzaklar, engellerle dolu. Hiçbirine dokunmadan çıkış noktasına ulaşmaya çalışıyoruz; dolayısıyla klasik oyuna göre çok daha uzun sürüyor. Daha da zor bölüm isteyenler, kendi bölümlerini tasarlamak isteyenlere tam sürüm teklifi sunuluyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Maze Light

    iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Maze Light mobil oyunu, oyuncular üzerinde baskı kurmaksızın rahat bir oyun deneyimi sunan bir bulmaca oyunudur.
  • Line Maze Puzzles

    Line Maze Puzzles, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Maze Bandit

    Maze Bandit, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Crazy Maze

    Crazy Maze, yolları bilmeyen taksi şoförüne yardımcı olduğunuz bulmaca türünde bir iOS oyunu.
  • Maze of the Dead

    Maze of the Dead yaratıcı zeka oyunları içeren bir korku oyunudur
  • Just Maze

    Labirentten çıkmaya çalış!
  • Minimal Maze

    Minimal Maze, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bulmaca oyunudur.
  • Maze King

    Maze King tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve yüksek dikkat gerektiren bir bulmaca oyunudur.