AdVenture Capitalist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,627 TOPLAM İNDİRME

AdVenture Capitalist, para üzerine kurulu dünya düzenini, olabilecek en eğlenceli şekilde bilgisayarlarımıza taşıyor.

AdVenture Capitalist, Windows işletim sistemine sahip olan bilgisayarlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor. Eğlenceli oyun yapısıyla beğeni toplayan bu oyunda başarı basamaklarını teker teker tırmanmaya ve cüzdanımızı doldurmaya çalışıyoruz.

Oyuna girdiğimizde tek geçim kaynağı limonata standı olan bir karakterin kontrolünü ele alıyoruz. Amacımız stratejik kararlar verip çok çalışarak para kazanmak. Başarılı hamleler yaptıkça basit limonata standımızın yerini büyük bir şirket alıyor. Elbette işler büyüdüğü için sorumluluğumuz da aynı ölçüde artık sergiliyor.

AdVenture Capitalist'te işlerimizi büyüttükçe şirketimize yeni çalışanlar ve yöneticiler alabiliyoruz. Çalışanları doğru pozisyonlara yerleştirmek iş verimliliğini had safhaya çıkartıyor ve daha fazla gelir elde etmemizi sağlıyor. Bu sayede oyunu oynamıyor olsak dahi para kazanmaya devam ediyoruz.

Oyunu oynayabilmek için aşağıdaki sistem özelliklerine sahip olmamız gerekiyor;

  • İşletim Sistemi: Windows XP 
  • Bellek: 512 MB RAM 
  • DirectX: Versiyon 9.0 
  • Hard Disk: 60 MB boş alan
Emircan Erdoğan

AdVenture Capitalist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
254 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

AdVenTure Capitalist, ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir simülasyon oyunu.

AdVenture Capitalist, Android cihazlar için ücretsiz olarak sunulan keyifli bir simülasyon oyunu olarak tanımlanabilir. Alışkın olduğumuz simülasyon oyunlarından farklı bir çizgide ilerleyen AdVenture Capitalist'te zengin olmaya çalışan, azimli ve çalışkan bir karakterin kontrolünü ele alıyoruz. Başarı basamaklarını teker teker çıktığı bu yolda, ona her türlü desteği sağlamalıyız.

Oyunda kontrol ettiğimiz karakter kendine bir şirket kuruyor. Tahmin ettiğiniz gibi bir şirketi yönetmek epey zor bir hadise. Bu yüzden adımlarımızı çok dikkatli atmalıyız ve sahip olduğumuz parayı çok iyi yönetmeliyiz. Neyse ki maddi gelirimizi artırdıkça işe alımlar yapabiliyoruz. Yöneticileri işe alıp önemli görevleri onlara atadıkça bizim de iş yükümüz azalıyor. Elbette satın alabileceğimiz birçok şey var. Şirketimiz için upgrade'ler bunlardan bir tanesi. Bunları yaparak gelirimizi artırabiliyoruz.

Oyunun en güzel yanlarından bir tanesi de farklı iş kollarına geçiş yapabiliyor oluşumuz. Farklı alanlara girerek gelirimizi artırma şansına sahibiz fakat önce yatırım yapmak gerekiyor. Oyunda sergilediğimiz performansa göre çeşitli başarımlar kazanabiliyoruz.

Genel olarak oyun bir hayli keyifli bir deneyim sunuyor. Açıkçası şirket yönetimi tarzı simülasyon oyunlarından hoşlanıyorsanız AdVenture Capitalist tam size göre.

Emircan Erdoğan

AdVenture Capitalist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
212 TOPLAM İNDİRME
51.9 MB DOSYA BOYUTU

AdVenture Capitalist! iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir ekonomi tabanlı simülasyon oyunu.

AdVenture Capitalist! iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz orijinal bir simülasyon oyunu. Açıkçası bugüne dek bu denli bir yapıya sahip simülasyon oyununa pek denk gelmemiştik. Oyunda genç bir girişimcinin kontrolünü ele alıyoruz ve başarı basamaklarını çıkarken ona yardım ediyoruz.

Küçük yaştan beri kendi işini kurma hayali kuran karakterimiz kapitalizmin cezbedici dünyasına hızlı bir giriş yapıyor. Para parayı çeker mantığıyla kazandıkça kazanıyoruz. Elde ettiğimiz gelirleri kullanarak yeni yatırım kaynakları oluşturmaya ve servetimizi artırmaya çalışıyoruz. Oyunu oynarken bazen Monoply oynuyormuş hissine kapılabilirsiniz.

Belli bir seviyeye ulaştığımızda artık tek başımıza yeterli olamadığımızı anlıyor ve işe alımlara başlıyoruz. İşe alacağımız yönetciler sayesinde şirketimizi daha verimli bir şekilde yönetmeye başlıyoruz. Elbette yer aldığımız sektörleri de genişletmemiz gerekiyor. Farklı iş kollarına geçerek gelirimizi de artırabilme şansına sahibiz.

Oyunda kullanılan grafik kalitesi son derece tatmin edici. Bir aksiyon oyunu olmadığı için can alıcı görseller ve animasyonlar beklemeyin. Zaten oyunun böyle bir iddiası da yok. Fakat sunduğu özellikler ve oyun yapısı dahilinde kullanılabilecek en iyi konsepte sahip grafikleri kullanmışlar.

Eğer ekonomi tabanlı simülasyon oyunları dikkatinizi çekiyorsa ve bu kategoride oynayabileceğiniz ücretsiz bir oyun arıyorsanız AdVenture Capitalist! tam size göre.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Caveman Adventure

    Caveman Adventure ücretsiz bir Wİndows 8 oyunudur
  • Adventure Craft

    Adventure Craft açık dünya tabanlı bir aksiyon RPG oyunudur
  • Adventure of Stars

    Adventure of Stars, renkli küpleri eşleştirmeye dayanan bulmaca oyunu.
  • Tiny Hands Adventure

    Tiny Hands Adventure, Steam üzerinden indir diyebileceğiniz ve oynayacağınız bir tür macera oyunudur.
  • Sherlock Holmes Adventure

    Sherlock Holmes Adventure, dünyanın en ünlü dedektifiyle birlikte hastanedeki gizemi çözdüğünüz bir oyun.
  • Alto's Adventure

    Alto's Adventure, dinamik aydınlatma ve hava efektleriyle dikkat çeken minimal görsellere sahip snowboard oyunu.
  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.
  • Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

    Adventure Time: Pirates of the Enchiridion, ünlü çizgi filmin hikayesinden hareketle hazırlanan macera oyunudur.