Adventure Dogs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Adventure Dogs, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Adventure Dogs, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zorlu engellerin yer aldığı oyunda yeteneklerinizi ortaya koymanız gerekiyor.

Zorlu bir platform oyunu olan Adventure Dogs, maceralara atıldığımız bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Atlama, zıplama ve koşma olaylarının gerçekleştiği oyunda küçük çapta bir meydan okumanın içerisine giriyoruz. 3 farklı karakterden birini seçerek oyuna başlıyor ve yolumuza çıkan altınları topluyoruz. 5 farklı dünyada geçen oyunda birbirinden zorlu 50 bölüm yer alıyor. Evrenin sırlarını keşfedebileceğiniz oyunda yeteneklerinizi ve becerilerinizi de ortaya koymanız gerekiyor. Canlı grafiklere de sahip olan oyunda keyfili zamanlar geçirebilirsiniz. Bu nedenle oldukça zorlu görevler sizleri bekliyor. Eşsiz bir hikaye sizleri bekliyor.

Adventure Dogs oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Adventure Dogs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Adventure Dogs, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Adventure Dogs, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu engellerin yer aldığı oyunda köpekleri kontrol ederek altınları topluyoruz.

Platform oyunu olan Adventure dogs, zorlu engellerin ve mekaniklerin yer aldığı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. 3 farklı köpek karakterin yer aldığı oyunda dilediğimiz karakteri seçerek oyuna başlıyor ve zorlu engelleri aşarak altınları topluyoruz. 5 farklı dünyada geçen oyunda zorlu işler bizleri bekliyor. Birbirinden farklı zorlukta 50 bölümün yer aldığı oyunda keyifli zamanlar da geçirebiliyoruz. Birbirinden farklı becerilerin ve özel güçlerin yer aldığı oyunda yapabileceklerinizi de ortaya koymanız gerekiyor. Eşsiz bir hikaye ve zorlu görevler sizleri bekliyor. Ayrıca Adventure Dogs oyununda yer alan grafikler, animasyonlar ve sesler de eğlenmenize yardımcı oluyor.

Adventure Dogs oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ShowGun: Adventure

    ShowGun: Adventure, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon macera oyunu.
  • Kitchen Adventure 3D

    Kitchen Adventure 3D, her yaştan oyunsever tarafından oynanabilecek bir aksiyon oyunu.
  • Gunpie Adventure

    Gunpie Adventure, Android platformunda Uncharted benzeri aksiyon macera oyunu olarak yerini alıyor.
  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.
  • Soul Warrior - Fight Adventure

    Soul Warrior - Fight Adventure, sihirli güçleri olan boss'larla savaştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Adventure Time: Heroes of Ooo

    Adventure Time: Heroes of Ooo renkli ve eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur
  • Help Me Jack: Atomic Adventure

    Help Me Jack: Atomic Adventure yüksek kaliteli bir mobil aksiyon oyunudur
  • Ninja Chicken Adventure Island

    Ninja Chicken Adventure Island, kaliteli grafikleri ve eğlenceli oyun yapısına sahip tamamen ücretsiz bir Android aksiyon oyunudur.