Adventure Escape: Hidden Ruins

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Adventure Escape: Hidden Ruins, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera ve aksiyon oyunudur.

Adventure Escape: Hidden Ruins, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera ve aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Gizemli olayları çözmeye çalıştığınız oyunda keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Ölümsüzlüğü keşfetmek için yola çıkan bir grup arkadaşa yardımco olduğunuz oyunda gizemli olaylarla yüzleşiyor ve tehlikeli işlerin peşinde koşuyorsunuz. Harika bir macera oyunu olarak nitelendirebileceğim Adventure Escape: Hidden Ruins'de birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Farklı karakterlerin ve yüksek kaliteli görsellerin yer aldığı oyunda harika bir deneyim yaşıyorsunuz. Arkeolog görevi de üstlendiğiniz oyunda mitolojik öğeleri bulmaca çalışıyor ve hikayeyi tamamlamaya çalışıyorsunuz. 2 boyutlu olarak oynanan oyunda klasik eşya bulma oyunlarının biraz daha gelişmiş bir haliyle karşılaşıyorsunuz. 

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir gizem çözme oyunu olan Adventure Escape: Hidden Ruins'da meceraya doyuyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunda dikkatli olmalı ve kaçışınıza yardımcı olabilecek tüm nesneleri ortaya çıkarmalısınız. Eğer eşya bulma ve gizem çözme tarzındaki oyunları seviyorsanız Adventure Escape: Hidden Ruins'i mutlaka denemenizi öneririm. Eşsiz bir deneyim sunan bu oyunu sakın kaçırmayın.

Adventure Escape: Hidden Ruins oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Adventure Escape: Hidden Ruins

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
250 MB DOSYA BOYUTU

Adventure Escape: Hidden Ruins, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera ve aksiyon oyunudur.

Adventure Escape: Hidden Ruins, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir gizem çözme oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Birbirinden karmaşık olayların yer aldığı oyunda zevkli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Gizem çözme oyunu olarak karşımıza çıkan Adventure Escape: Hidden Ruins, ölümsüzlüğü bulmak için mücadele ettiğimiz bir oyundur. Oyunda bir grup arkadaşa yardımcı oluyor ve harika bir deneyim yaşayabiliyoruz. Gizemli olayların ve tehlikeli işlerin gerçekleştiği oyunda işiniz de bir hayli zor. Mitolojik öğeleri ortaya çıkartmaya çalıştığınız oyunda gizlenmiş nesneleri de bulmaya çalışıyorsunuz. Birbirinden zorlu bulmaca ve bilmecelere de sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve elinizi çabuk tutmalısınız. Kendi çapında bir de hikayeye sahip olan oyunda klasik eşya bulma oyunlarının biraz daha gelişmiş bir haliyle karşılaşıyorsunuz. 

Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyor ve boş zamanlarınızı daha eğlenceli geçirebiliyorsunuz. Gizem çözme ve eşya bulma oyunlarını sevenlerin mutlaka denemesi gereken Adventure Escape: Hidden Ruins'i şiddetle öneriyorum. Birbirinden farklı karakterlerin ve yüksek kaliteli görsellerin de yer aldığı oyunda harika ses efektleri yer alıyor. Gerçekçi bir atmosferde geçen Adventure Escape: Hidden Ruins'i sakın kaçırmayın.

Adventure Escape: Hidden Ruins oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Escape From Rio: The Adventure

    Escape From Rio: The Adventure ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir sonsuz koşu oyunudur
  • Hidden Object Adventure

    Hidden Object ADventure tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir obje bulma oyunudur.
  • Adventure Escape: Starstruck

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Adventure Escape: Starstruck mobil oyunu, kaybolan bir film yıldızının izini süreceğiniz harika bir bulmaca oyunudur.
  • Temple Escape - Adventure 2017

    Temple Escape - Adventure 2017, karakterinizle birlikte zorlu yolları koşarak geçmenizi amaçlayan bir mobil macera oyunudur.
  • Just Escape

    Just Escape oyunu, Android akıllı telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz kaliteli ve ücretsiz bir adventure oyunu olarak karşımıza çıktı.
  • Adventure Escape: Carnival

    Korku dolu sahneler karşımıza çıkacak.
  • Adventure Escape: Murder Inn

    Gizemli bir cinayeti çözmeye çalışacağız.
  • Adventure Escape: Time Library

    Zaman kütüphanesinin sırlarını ortaya çıkaracağız.