Adventure Story 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
311 TOPLAM İNDİRME

Adventure Story 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.

Adventure Story 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar üzerinde oynanabilecek eğlenceli bir macera oyunudur. Çocukların severek oynayabileceği oyunda birbrinden zevkli şeyler oluyor.

Çocukların severek oynayabileceği bir macera oyunu olan Adventure Story 2, farklı dünyalarda geçen bir dur. Eğlenerek keşif yaptıran oyunda farklı platformlar arasında geçiş yapıyor ve yolunuza çıkan engellerden kaçmaya çalışıyorsunuz. Basit kontrollere ve renkli görsellere sahip olan oyunda şekerleri topluyor ve bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Son derece eğlenceli olan Adventure Story 2, özellikle çocukların ilgisini çekecek. Eğer bir çocuğunuz varsa Adventure Story 2 mutlaka telefonunuzda olması gerekiyor.

Basit kontroller, macera dolu dünyası ve eğlendirici kurgusuyla eşsiz deneyimler sunan Adventure Story 2, çocukların ilgisini çekiyor. Farklı karakterleri ve merak uyandırıcı sahneleriyle Adventure Story 2 çocukları bekliyor. Ayrıca oyunu çocukluğunu kaybetmemiş olanlar da zevkle oynayabilir. Her yaşa hitap eden oyunda şekerleri toplayıp hayatta kalmanız gerekiyor. Farklı zorlukta parkurları ve bölümleriyle bağımlılık yapıcı bir oyun olduğu da söylenebilir.

Adventure Story 2 oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Adventure Story 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Adventure Story 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarda oynanabilecek eğlenceli bir macera oyunu olan Adventure Story 2, çocukların severek oynayabileceği bir oyundur. Zevkli ve bağımlılık yapıcı bir oyun olan Adventure Story 2 ile çocuklar çok eğleniyor.

Mobil telefonlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir macera oyunu olan Adventure Story 2, farklı dünyalarda geçen bir oyundur. Çocukların severek oynayabileceği ve merak duygusu uyandıran oyunda yolunuza çıkan şekerleri toplamanız gerekiyor. Birbirinden farklı zorlukta bölümlere ve engellere sahip olan oyunda çocuklar ve siz çok zorlanacaksınız. Renkli görsellere ve eğlenceli seslere sahip olan oyunun başından kalkmakta zorlanıyorsunuz. Ayrıca oyunda birbirinden farklı karakterler de yer alıyor.

Oyun çocuklara yönelik olduğu için kontroller oldukça basit olarak karşımıza çıkıyor. Çocukların zorlanmadan kontrol sağlayabilecekleri oyunda birbirinden farklı dünyalar ve bölümler yer alıyor. Zevkle oynanan oyunda macera ve keşif duyguları tetikleniyor. Farklı karakterleri ve merak uyandırıcı sahneleriyle Adventure Story 2 çocukları bekliyor. Ayrıca oyunu çocukluğunu kaybetmemiş olanlar da zevkle oynayabilir.

Adventure Story 2 oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lily Story

    Harika vakit sunan bir kız oyunu
  • Happy Pet Story

    Happy Pet Story ile sevimli küçük hayvanlarınızı besleyin, giydirin, onlarla mini oyunlar oynayın!
  • The Powerpuff Girls Story Maker

    The Powerpuff Girls Story Maker, özellikle çocukların beğenerek oynayabileceği bir keşfetme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Berry Farm: Girls Pastry Story

    Pasta yapımı ve oyun keyfini bir araya getiren ücretsiz bir çalışma arayanlara tavsiyemiz Berry Farm: Girls Pastry Story.
  • Farm Story 2

    Farm Story 2, Android cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir simülasyon oyunu.
  • Bakery Story 2

    Bakery Story 2 mobil cihazınızda oynayabilceğiniz bir pastane oyunudur
  • Snowdy's Adventure

    Snowdy's Adventure, 2 boyutlu sonsuz koşu oyunu olarak Android cihaz kullanıcıları için piyasaya sürülen bir oyun.
  • Grand Prix Story 2

    Grand Prix Story 2, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde kullanılabilen bir tür macera oyunudur.