AdventureQuest 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

AdventureQuest 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur

AdventureQuest 3D eğer mobil cihazlarınız üzerinde World of Warcraft benzeri bir online rol yapma oyunu oynamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir MMORPG.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan AdventureQuest 3D'de fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz ve kendi kahramanımızı seçerek maceraya atılıyoruz. Oyunda bize farklı kahramanlardan birini seçme imkanı verilmekte. Bu kahramanlar sahip oldukları savaş yetenekleri sayesinde kendilerine has bir oyun tecrübesi yaşatmaktalar.

AdventureQuest 3D'de oyuncular kahramanlarıyla başladıkları macerada görevleri tamamlayarak ve düşmanlarını yok ederek tecrübe puanı kazanabiliyorlar. Bunun yanında zindanlara girip bölüm sonu canavarlarıyla savaşaabiliyor ve büyülü silahlara ve zırhlara erişebiliyoruz.

AdventureQuest 3D'nin güzel yönü oyunun cross platfrom desteğine sahip olması; yani oyunu Android cihazınızın haricinde bilgisayarınız veya iOS cihazınızda oynarken oyuna kahramanınızla kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. AdventureQuest 3D'nin tatmin edici bir grafik kalitesi sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

AdventureQuest 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
90.1 MB DOSYA BOYUTU

AdventureQuest 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MMORPG oyunudur

AdventureQuest 3D eğer mobil cihazlarınızda sürükleyici bir MMORPG deneyimi yaşamak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir online rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan AdventureQuest 3D, yıllar önce yayınlanmış klasik 2 boyutlu tarayıcı oyunu AdventureQuest'in 3 boyutlu hali. Yeni AdventureQuest oyunu 3 boyutlu grafiklerin yanısıra gerçek zamanlı savaş sistemi de sunuyor. Oyunda bize farklı savaş yeteneklerine sahip kahramanlardan birini seçme imkanı veriliyor. Kahramanımızı seçtikten sonra da maceraya ve canavarlarla savaşmaya başlıyoruz.

AdventureQuest 3D'de World of Warcraft gibi oyunlara benzeyen bir yapı mevcut. Oyuncular kahramanlarıyla birlikte görevleri yaparak tecrübe puanı kazanabiliyorlar ve seviye atlayabiliyorlar. Ayrıca oyun içinde keşfedilecek farklı zindanlar bulunuyor. Oyuncular bu zindanlarda bölüm sonu canavarlarını yok ederek özel silah ve zırhlar gibi eşyalar toplayabilmekteler.

AdventureQuest 3D güzel grafiklere sahip olan bir mobil oyun. Eğer uzun süreli bir eğlence arıyorsanız AdventureQuest 3D'yi deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gladiators 3D

    Gladiators 3D, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz gladyatör oyunu.
  • Idle Summoner 3D

    3D savaşlara katılacağız.
  • Knights Chronicle

    Netmarble'ın yeni üç boyutlu (3D) mobil rpg oyunu
  • Horror Hospital 3D

    Horror Hospital 3D, hayaletlerle dolu hastaneden kaçmaya çalıştığınız Türk yapımı Android oyunu.
  • Multicraft: Pixel Gun 3D

    Multicraft: Pixel Gun 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur
  • Pocket Edition World Craft 3D

    Pocket Edition World Craft 3D ücretsiz bir Minecraft alternatifidir
  • 3D MORPG Cennet Kılıcı 2

    3D MORPG Cennet Kılıcı 2 internet üzerinden oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.