Adventures of Flig

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Adventures of Flig oyununda örümcek sevgilimizi kurtarmak için maceradan maceraya atılıyoruz.

Adventures of Flig, macera – platform – bulmaca öğelerini harmanlayan, daha çok küçük yaşta oyuncuların ilgisini çekeceğini düşündüğüm Android oyunu. Animasyonlarla güçlendirilmiş rengarenk grafikler, basit oynanışı ve reklamsız, güvenli içerik sunmasıyla küçük kardeşiniz için telefonunuza gönül rahatlığıyla indirebileceğiniz bir oyun. 

Sevgilisi dev bir örümcek tarafından kaçırılan ilginç görünümlü bir hayvanı kontrol ettiğimiz oyunda kimi zaman hokey oynuyor, kimi zaman yerin metrelerce altındaki maden ocağında aksiyonun dibine vuruyor, kimi zaman da küçük örümcek dostumuzla labirentten çıkmanın yollarını arıyoruz.

10 dünyada geçen 60 bölüm sunan oyunda maceramız boyunca 40’a yakın düşmanla karşılaşıyoruz. Dilersek PvP modunda gerçek oyunculara karşı oynayabiliyoruz.

Erkan Calp

Adventures of Flig

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Adventures of Flig, ilginç görünümlü bir hayvanın maceralarına ortak eden iOS oyunu.

Adventures of Flig, görsel çizgilerinden de tahmin edeceğiniz üzere küçük yaşta oyunculara hitap eden bir mobil oyun. Karakter animasyonlarının ön plana çıkarıldığı, renkli görseller sunan oyunda kaçırılan sevgilisi için yollara düşen bir hayvanı kontrol ediyoruz. 40'dan fazla düşman, 10 dünyada geçen 60 bölüm... Uzun bir yolculuk bizleri bekliyor. Hem iPhone hem de iPad'de oynanabilen bu oyunu küçük kardeşiniz, çocuğunuz için gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.

Dev bir örümcek tarafından kaçırılan biricik aşkımızı kurtarmak için türlü oyunlara katılıyoruz. Yeri geliyor hokey oynuyor, yeri geliyor maden ocağına giriyor, yeri geliyor labirentte yolumuzu bulmak için kafa patlatıyoruz. Tehlikelerle dolu, uzun soluklu maceramızda küçük örümcek dostumuz da bize eşlik ediyor. Hikaye odaklı ilerlemenin yanı sıra PvP mücadelelere de katılabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jungle Adventures 3

    Jungle Adventures 3 ile macera kaldığı yerden devam ediyor
  • Adventures of Poco Eco

    Adventures of Poco Eco, macerayı seven Poco Eco'ya yardım ederek görevlerini yapmasını sağlayacağınız aksiyon dolu ve eğlenceli bir Android macera oyunu.
  • Pocket Legends Adventures

    Hayvan kahramanları yönettiğiniz aksiyon rpg oyunu
  • Hotel Transylvania Adventures

    Oteli yok etmeden önce yavru kurtları bul.
  • Jungle Adventures 2

    Renkli bir dünyaya dalacağız.
  • Robin Hood Adventures

    İlerlemeye çalışacağız.
  • Super Cartoon Adventures

    Canavarları avlamaya çalışacağız.
  • Ghost Town Adventures: Mystery Riddles Game

    Gizli hazineleri bulmaya çalışacağız.