AE Bubble

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
418 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

AE Bubble, üçlü eşleştirme oyunları arasında ve Android platformunda ücretsiz.

AE Bubble, Android cihazınıza indirip boş zamanlarınızda kafa yormadan oynayabileceğiniz bulmaca oyunları arasında. Candy Crush ile patlak veren üçlü eşleştirme tarzında oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız basit bir oynanış sunan ancak son derece keyif alacağınız bu yapımı kaçırmayın derim.

AE Mobile tarafından geliştirilen bulmaca oyunu her yaşta kişinin rahatlıkla oynayabileceği tarzda hazırlanmış. Bu yönden oyunu kendiniz oynayabileceğiniz gibi küçük yaşta kardeşinizin veya ebeveyninizin Android cihazına da yükleyebilirsiniz. Basit bir oynanış sunmasına rağmen son derece zevk veren bir oyun olan AE Bubble’ı benzerlerinden ayıran nokta ise rengarenk bir arayüze sahip olması ve iki farklı oyun modu içermesi. Bunun yanında sürekli satın almaya zorlamaması.

AE Bubble’ın sunduğu oynanış üçlü eşleştirme oyunlarından bir farklılık göstermiyor. Amacınız yine aynı renkte objeleri (balonları) bir araya getirerek puan kazanmak ve ilerlemek. Tabii ki zorlandığınız durumlarda belli bir sayıda kullanabileceğiniz güçlendiriciler de mevcut.

Renkli görselleri ve bağımlılık yaratan oynanışı dikkat çeken AE Bubble’da iki oyun moduna yer verilmiş. Sonsuz oyun modunu seçtiğinizde yukarıdan yavaş yavaş aşağıya inen baloncuklarla karşılaşıyor ve fazla puan yapmak için uğraş veriyorsunuz. Bulmaca modunu seçtiğinizde ise hareket eden balonculuklar yerine durağan balonculuklar sizleri karşılıyor ve bölüm bölüm ilerliyorsunuz. Her iki oyun modu da eğlenceli ve sıkmıyor.

AE Bubble, üçlü eşleştirme genel adıyla bulmaca oyunları içerisine giren bir yapım ve oynarken kesinlikle keyif veriyor.

Erkan Calp

AE Bubble

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

AE Bubble, aynı renkte balonları eşleştirmeye çalıştığınız bir bulmaca oyunu.

AE Bubble, hem iPhone hem de iPad’lerle uyumlu üçlü eşleştirme oyunları arasında ve ufak boyutlu olmasıyla cihazınızda fazla yer kaplamayacak bir yapım. Ücretsiz olmasına rağmen sürekli satın alma sunmuyor ve oyunun ortasında ekranı tamamen kaplayan reklamlar içermiyor.

İster büyük ekranlı iPad’inize isterseniz de iPhone’unuza indirip oynayabileceğiniz bulmaca oyunu hemen alışacağınız basitlikte ve eğlenceli bir oynanış sunuyor. Rengarenk bir arayüz ile bizleri karşılayan oyunda aynı renkte balonları birbiriyle eşleştirmeye çalışıyor ve her zaman olduğu gibi en yüksek puanı elde etmek için uğraş veriyorsunuz.

Hem arayüz hem de oynanış yönünden her yaşta kullanıcıya hitap eden bir iOS oyunu olan AE Bubble’da sonsuz ve bulmaca adını taşıyan iki oyun modu yer alıyor. Sonsuz oyun modu puan toplama üzerine kurulu ve balonlar hareketli olduğundan biraz daha zor ve eğlenceli bir oynanış sunuyor. Daha fazla zaman harcatan bulmacada ise dünyayı dolaşıyor ve farklı mekanlarda oynama şansınız oluyor. Her iki oyun modu da eğlenceli; ikisini de denemenizi öneririm.

İnternet bağlantısı olmadan da oynayabileceğiniz oyunda balonları eşleştirmek oldukça basit. Tek yapmanız gereken sarı – sevimli karakterden aldığınız balonu yukarıda sıralı balonlardan aynı renk olana yönlendirip dokunmak. Zor zamanlarda gerekli olan güçlendiriciler içinse ekranın sağ tarafını kullanıyorsunuz. Her şey olabildiğince basit hazırlanmış.

iPhone ve iPad’inizde üçlü eşleştirme oyunlarına yer veriyorsanız AE Bubble, kesinlikle denemeniz gereken bir yapım.

Erkan Calp

AE Bubble

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

AE Bubble, Windows Phone telefonunuzda oynayabileceğiniz üçlü eşleştirme oyunları arasında.

AE Bubble, üçlü eşleştirme oyunları arasında ve Windows Phone platformunda da ücretsiz olarak indirilmeye sunulan nadir yapımlardan biri. Her yaşta kişinin oynayabileceği şekilde hazırlanmış bu bulmaca oyununda aynı renkte balonları birbirleriyle eşleştirerek patlatmaya çalışıyoruz.

Eski - yeni tüm Windows Phone cihazlarda akıcı bir oynanış sunan AE Bubble, renkli ve basit bir arayüz ile bizleri karşılıyor. Bulmaca ve sonsuz adında iki farklı oyun modundan birini seçerek oyuna başlıyoruz. Her iki modda da amacımız elimizdeki balonu rastgele dizilmiş balonlarla eşleştirerek patlatmak ve puan toplamak. Tabii ki sıkıştığımız durumlarda kullanabileceğimiz sınırlı sayıda birkaç güçlendirici mevcut. Bu güçlendiricileri dikkatlice kullanmanızı öneririm. Zira yeniden kazanmak için fazla sayıda oyun oynamanız gerekiyor.

AE Mobile’ın eğlenceli oyunlarından biri olan Bubble’ı benzerlerinden ayıran nokta ise mekanın değişmesi (Bulmaca modunu seçtiğinizde dünyanın farklı noktalarında oynama şansınız oluyor.) ve balonları size ulaştıran birinin (Sarı renkli şekilden şekile giren sevimli bir karakter) olması. Bunların dışında oynanış ta biraz farklı.

Stratejik düşünme gerektiren ve bağımlılık yaratan, kolay öğrenilebilir oynanışı ile diğer üçlü eşleştirme oyunları arasından sıyrılan AE Bubble, internet bağlantısı olmadan da oynanabiliyor. Oyun esnasında ekranı tümüyle kaplayan rahatsız edici reklamlar içermemesi ve sürekli satın almaya zorlamaması da oyunun beğendiğim noktaları arasında. Üçlü eşleştirme oyunlarından keyif alıyorsanız AE Mobile imzasını taşıyan Bubble'a kesinlikle bir şans vermelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AE Sudoku

    AE Sudoku, akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bulmaca oyunudur.
  • Bubble 9

    Bubble 9, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ilerledikçe zorlaşan bir bulmaca oyunudur.
  • Bubble Crush

    Bubble Crush, bulmaca oyunlarından keyif alanları cezbedecek özelliklere sahip bir oyun.
  • Diddl Bubble

    Diddl Bubble, sevimli fare Diddl ile kabarcıkları patlattığınız bir bulmaca oyunu.
  • Bubble Shooter Ralph's World

    Bubble Shooter Ralp's World renkli balonları patlatmaya çalıştığımız sürükleyici bir bulmaca oyunu.
  • Bubble Witch 3 Saga

    Bubble Witch 3 Saga, King'in Android platformuna ücretsiz çıkardığı kabarcık patlatmalı bulmaca oyunu.
  • Frozen Bubble

    Frozen Bubble, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz klasik ve ücretsiz bulmaca oyunlarından bir tanesidir.
  • Shoot Bubble Deluxe

    Shoot Bubble Deluxe, Android cihaz sahipleri tarafından ücretsiz olarak oynanabilen şık ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.