AEA

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Kendi imparatorluğunuzu kurarak strateji savaşlarına katılacağınız sürükleyici bir oyundur.

Üretime ya da savaşa dayalı bir düzen oluşturarak stratejik kararlar alacağınız ve kendi imparatorluğunuzu kurarak diğer ülkelere meydan okuyacağınız AEA, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Basit grafikleri ve Türkçe dil seçeneği sayesinden zorlanmadan oynayabileceğiniz bu oyunda yapmanız gereken tek şey, kendi imparatorluğunuzu kurarak ekonomik dengeyi sağlamak ve askeri yönünüzü güçlendirerek savaşlardan başarılı sonuçlar almaktır. Dört farklı imparatorluktan dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilir ve stratejik hamleler yaparak ülkenizi geliştirebilirsiniz.

Farklı alanlarda üretim yaparak ekonomik dengeyi kurabilir ve ordunuzu güçlendirerek savaşlarda düşmanlarınıza karşı daha kararlı bir duruş sergileyebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız bağımlılık yapıcı eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyundaki her imparatorluğun çeşitli avantaj ve dezavantajı bulunmaktadır. Geliştireceğiniz stratejilere uygun olan imparatorluğu seçerek macera dolu bir yola koyulabilir ve klan savaşlarına katılabilirsiniz. Android ve İOS sürümleri ile iki farklı alanda hizmet veren AEA, strateji oyunları arasında bulunan kaliteli bir yapım olarak öne çıkıyor.

 

Doğukan Çağlakpınar

AEA

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
24.8 MB DOSYA BOYUTU

Kendi imparatorluğunuzu kurarak strateji savaşlarına katılacağınız sürükleyici bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz AEA, stratejik savaşlar yaparak ganimet toplayabileceğiniz ve kendi imparatorluğunuzu kurarak diğer ülkelerle mücadele edeceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Yazı ve görsellerden oluşan basit grafikleri ve Türkçe dil seçeneği ile kolaylıkla oynayabileceğiniz bu oyunda amaç, farklı özelliklere ve avantajlara sahip imparatorluklar arasından size uygun olanı seçmek ve ekonomik düzeni sağlayarak seviye atlamaktır. İmparatorluğunuzu geliştirmek ve ordunuzu büyütmek için stratejik hamleler yapmalısınız.

Çeşitli alanlarda üretim yaparak ülke ekonomisini canlandırmalı ve strateji savaşlarına katılarak düşmanlarınıza gücünüzü kanıtlamalısınız. Sürükleyici savaş senaryoları ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı özelliklere ve askeri donanıma sahip toplam 4 ayrı imparatorluk yer almaktadır. Ayrıca üretim yapabileceğiniz onlarca farklı alan bulunmaktadır.

Stratejik kararlar doğrultusunda ülkenizi en iyi şekilde yönetmeli ve görevleri tamamlayarak yolunuza devam etmelisiniz. Strateji oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan AEA ile sizde eğlenceli anlar geçirebilir ve farklı bir deneyim edinebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.
  • Take Cover

    Strateji savaşlarına katılacağız.
  • Titan Throne

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Valiant Force

    Sıra tabanlı bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Antiyoy

    Eğlenceli bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Rusted Warfare

    Retro bir strateji dünyasına giriş yapacağız.
  • War and Peace: Civil War

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Warhammer: Chaos & Conquest

    Gerçek zamanlı strateji savaşları yapacağız.