Affinity Designer

x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME
898.5 MB DOSYA BOYUTU

iPad için en hızlı, en pürüzsüz, en hassas vektör grafik tasarım yazılımı.

İster pazarlama materyalleri, web siteleri, simgeler, kullanıcı arayüzü tasarımı için grafikler üzerinde çalışıyor olun, isterse de havalı konsept sanatı oluşturmayı seviyor olun, Affinity Designer çalışma şeklinizde devrim yaratacaktır. Profesyonel grafik tasarım yazılımınızdan beklediğiniz her şey bu uygulamada.

 Affinity Designer, dünyanın önde gelen tasarımcılarının bir araya getirdiği ve Apple Design Ödüllü teknolojisini temel alan, Google için Affinity Designer, olağanüstü uygulamasının tüm gücünü ve hassasiyetini göz önünde bulunduruyor ve çarpıcı bir sürükleyici deneyime dönüştürüyor.

 Profesyonel CMYK, LAB, RGB ve Gri Tonlamalı renkli modelleri barındıran uygulamada kanal düzenleme başına tam 16 bit yer alıyor. Ayrıca hayal kırıklığına uğramayan tasarım için araçlar ve düzenleme modları arasında sorunsuz geçiş yapabiliyorsunuz.

Not: Affinity Designer uygulaması yalnızca iPad Pro, iPad Air 2 ve 2017 model iPad'leri destekler. Uygulamayı iPhone üzerinde kullanamazsınız.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Warmlight

    Kolay kullanımlı kamera ve fotoğraf düzenleme aracı.
  • Adobe Fresco

    iOS için yepyeni bir çizim uygulaması.
  • MyPaint.

    MyPaint, iOs kullanıcılarının içlerindeki yaratıcılığı ortaya çıkarabilecekleri eğlenceli ve kullanışlı bir iOS parmakla boyama uygulamasıdır.
  • XnSketch

    XnSketch iOS cihazlarınız için fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabileceğiniz kullanışlı bir resim düzenleme uygulamasıdır.
  • Aviary

    iOS yüklü cihazınızda fotoğraflarınız üzerinden hızlı değişiklikler ve efektler uygulayabileceğiniz fotoğraf düzenleme editörüdür.
  • Looom

    Basit dokunuşlar yardımıyla etkileyici animasyonlar oluşturun.
  • KabaQ

    KabaQ, cafe ya da restoranların menülerini 3D modellemelere dönüştüren bir iOS uygulamasıdır.
  • Shapr 3D

    Aklınıza gelen 3D fikirleri hemen çizmeye başlayın.