AFK Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
101 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir rol yapma oyunu

AFK Arena, harika deneyim sunan bir mobil rol yapma oyunu olan AFK Arena, kozlarınızı paylaşabileceğiniz bir oyundur. Oyunda dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele ediyor zevkli zaman geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda labirentlerdeki gizli hazineleri bulmaya çalışıyor ve egemen olmaya çalışıyorsunuz. Farklı karakterleri kontrol edebileceğiniz oyunda düşmanlarla savaşabiliyor ve farklı silahları da kontrol edebiliyorsunuz. Bol miktarda ödülle donatılmış olan oyunda farklı stratejiler de geliştirebiliyorsunuz. 6 farklı gruptan kahramanı toplamaya çalıştığınız oyunda renkli görseller de yer alıyor. Farklı turnuvalara da katılabileceğiniz oyunda dilediğiniz gibi oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Karakterlerinizi de güçlendirebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Bu tarz oyunları seviyorsanız AFK Arena sizleri bekliyor.

AFK Arena oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

AFK Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
226 MB DOSYA BOYUTU

Harika vakit sunan bir rol yapma oyunu

AFK Arena, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.

Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyun olan AFK Arena, aynı zamanda dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla kıyasıya mücadele edebileceğiniz oyundur. Zevkli zaman geçirebileceğiniz oyunda düşmanlarla kıyasıya savaşıyor ve galip gelmek için mücadele ediyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda farklı karakter grupları yer alıyor. Kaliteli görsellerle donatılmış olan oyunda farklı düşmanlarla da savaşıyorsunuz. Bol miktarda ödülle donatılmış olan oyunda farklı stratejiler de geliştirebiliyorsunuz. 6 farklı gruptan kahramanı toplamaya çalıştığınız oyunda renkli görseller de yer alıyor. Farklı turnuvalara da katılabileceğiniz oyunda dilediğiniz gibi oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Karakterlerinizi de güçlendirebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor.

AFK Arena oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tactical Monsters Rumble Arena

    Canavarlarla dolu hızlı oynanış sunan taktiksel rol yapma oyunu
  • Dimension Summoner: Hero Arena

    Fantastik RPG'ye katılın, AR+ modunda kahramanları yakalayın ve savaşa başlayın.
  • Age of Magic: Arena

    Farklı arenelarda düşmanlarla savaşın.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Zombieland: AFK Survival

    Zombieland: AFK Survival, kahramanlarla zombilerin beyinlerini parçaladığınız mobil aksiyon oyunu.
  • Brown Dust

    Anime çizimleriyle büyüleyen mobil rpg
  • SHIN MEGAMI TENSEI Liberation Dx 2

    Japonya'nın 1 numaralı rol yapma oyunu artık İngilizce!
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu