After Burner Climax

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

SEGA, uçak savaş oyunu ile bizlerle

After Burner Climax, SEGA’nın tüm platformlara çıkardığı uçak oyunu. Dünyanın en hızlı savaş jetlerini volkanlardan ormanlara buzullara göz alıcı bölgelerde uçurduğunuz oyunda tehlikelerle dolu 20’den fazla bölüm bulunuyor. Uçaklardan, roketlerden, mermilerden kaçmaya çalıştığınız hızlı ve çılgınca arcade tarzı aksiyon oyununda zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

SEGA tarafından geliştirilen senelerin eskitemediği uçak savaş oyunu After Burner Climax’de aralarında F-14D Super Tomcat, F-15E Strike Eagle, F/A-18E Super Hornet’in de olduğu dünyanın en hızlı avcı uçaklarının kokpitine giriyorsunuz. Oyun, üç farklı mod içeriyor. Arcade modda sınırsız can ve devam etme, otomatik kilitleme, kalıcı doruğa erişme modu gibi güçlendiriciler ve cephaneliğin kilidini açıyorsunuz. Score Attack modda dünyanın dört bir yanından oyuncularla kapışıyor ve en iyi pilotlar arasına girmeye çalışıyorsunuz. Climax modunda belli süreliğine de olsa toplu olarak düşmanlara kilitleniyor ve tümünü tek seferde indiriyorsunuz.

 

Erkan Calp

After Burner Climax

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
546 MB DOSYA BOYUTU

SEGA'dan uçak savaş oyunu

After Burner Climax, SEGA’nın geliştirdiği uçak savaş oyunu. iOS platformunda ücretsiz indirilebilir olmasıyla şaşırtan uçak oyunu, sadece tek oyunculu modlar sunuyor. Dünyanın en hızlı avcı uçaklarının kokpitine sokan oyun, geliştiricisi tarafından hızlı ve çılgınca arcade stili aksiyon olarak tanımlanıyor.

After Burner Climax, SEGA’nın oldukça eski bir oyunu aslında. 2006 yılında çıkış yapan uçak oyunu tüm platformlarda aynı grafik kalitesinde ve oynanışı veriyor. iPhone’da da iPad’de de keyifli oynanış veren uçak savaş oyununda Northrop Grumman’in ürettiği F-14D Super Tomcat uçağından Boeing’in F-15E Strike Eagle ve F/A-18E Super Hornet uçağına birçok savaş jetinin kokpitine geçiyorsunuz. Volkanlardan ormana buzullara etkileyici yerlerde uçuyorsunuz. Cephaneliğinizi güçlendirmenizi ve sınırsız can ve devamlılık, otomatik kilitleme, kalıcı doruk modu gibi güçlendiricilerin kilidini açmanızı sağlayan Arcade modundan dünya genelinde pilotlarla mücadeleye sokan Saldırı moduna, düşmanları toplu olarak kilitlenme ve tek seferde havaya uçurma keyfi yaşatan Zirve moduna heyecan verici modlar sizi bekliyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gökyüzü Savaşçıları 3D (Sky Fighters) APK

    Sky Fighters APK, uçak savaş oyunları hayranlarına tavsiye Android oyunudur. Gökyüzü Savaşçıları 3D APK arcade oynanış sunan uçak oyunları sevenler içindir.
  • Go Plane

    Güdümlü füzelerden ne kadar kaçabilirsiniz?
  • Aero Smash

    Retro uçak savaş oyunu
  • Wings of Steel

    Aksiyon yüklü hava muharebe oyunu
  • Modern Warplanes APK

    Modern Warplanes APK Android oyununda modern savaş uçaklarıyla savaşıyorsunuz. Uçak savaş oyununda aksiyon hiç dinmiyor!
  • Final Dogfight

    Düşman uçaklarından kaçarken görevleri tamamlayın.
  • Warplanes: WW2 Dogfight

    Kendi eğittiğiniz pilotlarla zorlu görevlere katılın.
  • Exoplanets: The Rebellion

    Android cihazınızda arcade salonlarının klasiklerini yaşatan yeni ve ücretsiz bir uçak savaşı oyunu oynamak istiyorsanız Exoplanets: The Rebellion hoşunuza gidecektir.