After Us

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

After Us mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

After Us oyunculara yüksek dozda aksiyon sunan ve boş vakitlerimizi eğlenceli bir şekilde değerlendirmemizi mümkün kılan bir mobil hayatta kalma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz TPS türünde bir aksiyon oyunu olan After Us'ta bir zombi felaketi konu alınıyor. Kendi halindeki bir şehirde ortaya çıkan bir virüs şehir sakinlerini yaşayan ölülere dönüştürüyor. Virüs hızlı bir şekilde yayılan bir salgın başlatıyor ve şehirdeki insanların büyük bölümü zombi haline gelerek sokakları istila ediyor. Geri kalan az sayıda insan ise hayatta kalabilmek için savaşmak zorunda kalıyor. Biz de bu savaşa katılan kahramanlardan birinin yerine geçiyoruz ve aksiyona dalıyoruz.

After Us'Ta temel olarak bize sürekli saldıran zombilere karşı ne kadar uzun süre hayatta kalabileceğimizi test ediyoruz. Oyun boyunca birçok farklı silahı kullanabiliyoruz. Ayrıca farklı kahraman seçenekleri de oyunda mevcut. Farklı zombi türleri ve düzenli güncellemelerle zenginleştirilen içerik oyunun diğer özellikleri arasında.

After Us bize Minecraft benzeri grafikler sunuyor. Oyunun kontrolleri de karmaşık değil.

Can Erdil Şentürk

After Us

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

After Us bolca aksiyon içeren bir zombi oyunudur

After Us nişan alma yeteneklerinizi zorlu bir teste sokan ve eğlenceli bir şekilde vakit geçirmenize yardımcı olan bir mobil hayatta kalma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz TPS türünde bir zombi oyunu olan After Us'taher tarafı ozmbiler tarafından istila edilmiş bir şehre konuk oluyoruz. Bir biyolojik silah şehir sakinlerini zombiye dönüştürdükten sonra şehirde temel ihtiyaçları karşılamak güçleşiyor. Değerli kaynaklara ulaşabilmek için zombilerle savaşmak gerekiyor. İşte biz de zombilere karşı savaşan bu kahramanlardna birinin yerine geçiyoruz ve silahlarımızı kuşanarak sokağa çıkıyoruz.

After Us, bize sürekli saldıran zombilere karşı ne kadar uzun süre hayatta kalabileceğimizi test ettiğimiz bir aksiyon oyunu. Oyun boyunca kahramanımız farklı ve değişik güçlere sahip silahları kullanabiliyor. Ayrıca oyunda birçok değişik kahraman seçeneğine de sahibiz. Bu çeşitlilik karşımıza çıkan zombilerde de kendisini göstermekte.

After Us'un görünümü bize Minecraft'ı andırmakta. Oyunun düzenli güncellemeler alması ise bir artı puan.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tag After School APK

    Tag After School APK metin tabanlı okulda geçen iki boyutlu bir korku oyunudur.
  • After Burner Climax

    SEGA, uçak savaş oyunu ile bizlerle
  • US Mafia Robbery Crime Escape

    US Mafia Robbery Crime Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Among Us APK

    Among Us Android telefonlar ve PC'de ücretsiz oynanabilen çok oyunculu oyun. Among Us APK veya Google Play'den yüklenebilir.
  • Dead Among Us

    Dead Among Us mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Injustice: Gods Among Us

    Injustice: Gods Among Us kartlarınızı kullarak süper kahramanları kıyasıya dövüştürdüğünüz bir Android oyunudur
  • US Army Zombie Slayer 3D 2017

    US Army Zombie Slayer 3D 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Nexus After Rain

    Nexus After Rain, yağmur sonrası görüntü temalı bir canlı android arkaplan uygulamasıdır.