Afterpulse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
733 TOPLAM İNDİRME

Afterpulse, Android platformunda kaliteli grafikler sunan aksiyon tps oyunu olarak yerini alıyor.

Afterpulse, üçüncü şahıs kamera açısından oynanan nişancı oyunu kısa adıyla TPS türüne giren kaliteli bir yapım. Android platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyunda görsel detaylara o kadar önem verilmiş ki tüm cihazlar kaldırmıyor. Cihazın sınırlarını zorlayan oyunlar arasında olduğunu baştan söyleyeyim.

"Not: Oyun, tüm Android cihazlarla uyumlu değil."

Oyunun geliştiricisinin de belirttiği üzere AAA konsol kalitesinde gerçekçi bir TPS oyunuyla karşı karşıyayız. Tüm Android cihazlarda akıcılık bir yana yüklenemeyen oyunda online çatışmalara katılıyoruz. Barışı sağlamak veya tarihin en büyük savaşına sebep olmak bizim elimizde. Dünyanın dengesinin bozulmasıyla başlayan mücadelede yerimizi belirlemek durumundayız.

Av tüfeği, Assault, SMG, LMG, Sniper, Roket gibi farklı savaş stilleri arasından seçim yapabildiğimiz, güncel serilerin silahlarını deneyimleyebildiğimiz, birincil ve yedek silahımızı dilediğimizce geliştirebildiğimiz, türlü ekipmanlarla tam donanımlı bir asker olarak çatışmalara katıldığımız oyunda doğrudan aksiyona girme veya eğitim modunda taktik ve becerilerimizi geliştirme şansına sahibiz.

Erkan Calp

Afterpulse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,029 TOPLAM İNDİRME

Afterpulse kaliteli grafiklere sahip bir mobil aksiyon oyunudur

Afterpulse sahip olduğu yeni nesil grafik motoruyla yüksek detyay seviyesi sunan bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Afterpulse'da modern savaş sahnelerinin baş rolünde olan bir asker olarak oyuna dahil oluyoruz. Oyunda dünyanın en büyük silahlı çatışmalarına katılıyoruz ve düşmanlarımızı temizlemek için heyecan dolu bir mücadeleye giriyoruz. Ortaya çıkan dünya savaşında bütün liderler askerlerini savaş alanlarına sürerken biz bu askerler arasında fark yaratmaya çalışmaktayız.

Afterpulse'un şu ana kadar yayınlanmış online aksiyon oyunları arasında en başarılılarından biri olduğunu belirtmekte fayda var. TPS türünde bir oyun yapısına sahip olan Afterpulse bilgisayarlarımızda veya oyun konsollarımızda oynadığımız oyunlardaki grafik kalitesini mobil cihazlarımıza taşıyor. 3. şahıs bakış açısından yönettiğimiz kahramanımız farklı modern silah türlerini ve ekipmanlarını kullanabilmekte. Afterpulse'un her iOS cihazda yüklü olması gereken oyunlardan biri olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu