Agatha Christie: The ABC Murders

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
606 MB DOSYA BOYUTU

Agatha Christie: The ABC Murders, Android platformundaki en iyi dedektiflik oyunları arasında.

Agatha Christie: The ABC Murders, iPhone ve iPad’inizde oynayabileceğiniz en iyi dedektiflik oyunlarından biri. Agatha Christie romanından uyarlanan macera - dedektiflik oyununda ünlü dedektif Hercule Poirot’un yerine geçiyoruz. Birleşik Krallık sokaklarında işlenen cinayetleri açığa çıkaracak tek kişiyiz.

Hem iPhone hem de iPad’de oynanabilir en kaliteli görsel ve oynanışa sahip dedektif oyunu desem sanırım abartmış olmam. AMC adıyla ünlenen seri katili bulmak için Birleşik Krallık sokaklarında karış karış gezdiğimiz oyunda şüpheli görünen kişileri sorgulayıp bilgi topluyor, topladığımız ipuçları ile olay arasında bağ kurarak katile ulaşmaya çalışıyor, katilin planlarını anlayabilmek için her şeyi gözlemliyor ve inceliyoruz. Bakılmadık hiçbir yer bırakmıyoruz.

Hikaye ilerledikçe olaylara bağlı zaman tüneli oluşturabildiğimiz oyunda tüm dedektifler gibi hiçbir silah kullanmadan, her şeye herkese kuşkuyla yaklaşarak olayı kendi içimizde çözmeye çalışıyoruz. Oyunun tek eksi yanı - fiyatını saymazsak – Türkçe dil desteği sunmaması.

Erkan Calp

Agatha Christie: The ABC Murders

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

Agatha Christie: The ABC Murders, iPhone ve iPad'de oynayabileceğiniz dedektiflik oyunu.

Agatha Christie: The ABC Murders, gizemli olayları çözme, dedektif oyunlarından keyif alıyorsanız fiyatına rağmen indirip ekran başına kilitleneceğiniz bir yapım. iOS platformundaki en iyi macera – dedektiflik oyunu diyebilirim.

iPhone ve iPad’de oynanabilir olan dedektif oyunları arasından romandan uyarlanması, grafik kalitesiyle sıyrılan The ABC Murders’da Birleşik Krallık sokaklarına ayak basıyoruz.

Ünlü özel dedektif Hercule Poirot’un yerine geçip ABC adıyla nam salmış katilin peşine düşüyoruz. Sokaklarda elini kolunu sallayarak dolaştığını hissettiğimiz katili bulmak tabii ki kolay olmuyor. Herkese şüpheyle bakıyor, sokakları karış karış gezip topladığımız ipuçlarını birleştirmeye çalışıyor, şüpheli gözüyle baktığımız kişileri sorguya çekiyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Red Crimes: Hidden Murders

    Seri katili durdurabilecek tek dedektifsizsiniz.
  • The Guides Axiom

    The Guides Axiom, zekanızı zorlayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • The Superhero League APK

    Android kullanıcıların deneyimleyebileceği The Superhero League APK, zorlu seviyelere sahip olan bir fizik tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Find The Differences - The Detective

    Dedektifin olayları çözmesine yardımcı olun.
  • A Little to the Left APK

    Düzensiz alanlardaki eşyaları topladığınız A Little to the Left APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Hem seviyeleri geçin hem de kendinizi rahatlatın!
  • The Legacy 1 APK

    The Legacy 1 APK ile birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye çalışacaksınız.
  • Find the Balance

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Find the Balance mobil oyunu, kendine has bir tetris modeli üzerine kurulu bulmaca tarzında bir mobil oyundur.
  • Find the Differences

    Find the Differences oyununda, 500 farklı bölümde sunulan resimler arasındaki farklılıkları bulmaya çalışabilirsiniz.