Age of Cavemen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
270 TOPLAM İNDİRME
160 MB DOSYA BOYUTU

Age of Cavemen, Windows platformunda evrensel nitelikli ücretsiz online strateji oyunu.

Age of Cavemen, Windows platformunda hem mobil hem de masaüstünde oynanabilen evrensel nitelikli strateji oyunu ve ücretsiz indirip satın alım yapmadan keyifle oynayabiliyorsunuz. Vahşi yaşamın hüküm sürdüğü 60000 yıl öncesinde geçen oyunda birebir online savaşlara katılma, zorlu görevlere katılma, ittifak kurup tüm gücünüzle köyleri ele geçirmeye çalıştığınız mücadelelerde kendinizi gösterme şansına sahipsiniz.

Olabildiğince detaylı hazırlanmış, animasyonlarla beslenmiş yüksek kalitede görseller sunan taş devri dönemi strateji oyununa ilk başladığınızda köyünüzü nasıl kuracağınız gösteriliyor. Garip diller konuşan mağara adamı ve kadınının direktifleri doğrultusunda oyunda nasıl ilerleyeceğinizi öğrendikten sonra online modda savaşma ile görevlere katılma arasında seçim yapmanız gerekiyor.

Game Troopers’ın taş devri temalı strateji oyunu Age Of Cavemen’in Windows sürümü ilginç olarak Türkçe dil desteğiyle geliyor. Bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere diyaloglar çok olur ve oyunun gidişatını değiştirdiğinden önemlidir. Hem öğretici aşamasında hem de gerçek oyun esnasında konuşmaların Türkçe olması oyuna bağlılığı artıran önemli faktörlerden biri.

Erkan Calp

Age of Cavemen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
162 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Age of Cavemen, taş devri döneminde geçen strateji oyunu.

Age of Cavemen, adından da tahmin edeceğiniz üzere mağara adamlarının yaşadığı, vahşi yaşamın hüküm sürdüğü taş devri döneminde geçen bir strateji oyunu ve Android cihazlarımıza ücretsiz indirip satın alım yapmadan oynayabiliyoruz.

Oldukça detaylı hazırlanmış, yüksek kalitede görsellere sahip oyunda 60.000 yıl öncesine gidiyoruz. Avlanmaların öne çıktığı dönemde köy komutanı olarak tehlikelerle yüzleşmemizi isteyen oyunda güçlü ve iyi gelişen bir köy inşa etmeye çalışıyoruz. Yapılanırken tabii ki çevremizde gelişmemizi istemeyen konuklarımız da var ve yer yer köyümüze saldırılarda bulunuyorlar. Bu noktada gelişmek kadar savunmaya da önem vermemiz gerekiyor.

Bu tarz oyunların olmazsa olmazı öğretici bölümüyle başlıyoruz. İki yardımcı karakterin direktifleri doğrultusunda köyümüzün temellerini attıktan sonra iki seçeneğimiz bulunuyor. Diğer oyuncularla online kapışabildiğimiz gibi görevlere de katılabiliyoruz. Her iki mod da internet bağlantısı gerektiriyor.

Erkan Calp

Age of Cavemen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
102 MB DOSYA BOYUTU

Age of Cavemen, taş devri temalı online strateji oyunu ve ücretsiz.

Age of Cavemen, eski dönemde geçen strateji oyunları olmazsa olmazlarınız arasında ise oynarken keyif alacağınızı düşündüğüm bir yapım. iOS cihazlarınıza (hem iPhone hem de iPad ile uyumlu ancak iPad’de oynamanızı tavsiye ederim) ücretsiz indirip oynayabileceğiniz oyunda 60000 sene öncesine giderek vahşi yaşamın zorluklarıyla yüzleşiyorsunuz.

Görevlere katılabildiğiniz veya online mücadele edebildiğiniz oyunda mağara adamlarının avlanarak yaşamda kalma mücadelesi verdiği dönemdesiniz. Amacınız olabildiğince geniş köy kurmak.

Tabii ki ilk halletmeniz gereken sorun yiyecek. Gelişirken bir yandan da köyünüzü olası saldırılara karşı savunabilir hale getirmeniz de gerekiyor. Ani saldırılar sonucunda köyünüzün yerle bir olmasını istemiyorsanız gelişim sürecinde savunma hattına da önem vermelisiniz. Kaslı mağara adamlarından oluşan ordunuzla bir yandan savunma yaparken diğer yandan civar köyleri ele geçirmek kolay olmayacak.

Erkan Calp

Age of Cavemen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
160 MB DOSYA BOYUTU

Age of Cavemen, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz online strateji oyunu.

Age of Cavemen, Windows Phone platformunda evrensel etiketli ücretsiz strateji oyunları arasında. Game Troopers’ın imzasını taşıyan oyunda tam 60.000 yıl öncesi döneme gidiyoruz.

Mağara adamlarının yaşadığı, ateş yakmanın büyük yetenek olduğu, avlanmanın öne çıktığı taş devri dönemine bizleri götüren oyunda köy komutanı olarak vahşi yaşamanın tüm zorluklarıyla yüzleşiyoıruz. Temel görevlerimiz arasında köy kurmak, mağara adamlarından oluşan güçlü bir ordu kurup yönetmek, ittifak kurup civar köyleri ele geçirmek. Görevlerin yanı sıra online modda birebir mücadelelere katılabiliyoruz.

Tüm strateji oyunları gibi bir yandan köyümüze olası saldırıları engelleyebilmek için savunma yapıp diğer yandan etraftaki köylerin kaynaklarını kurutmak için saldırılarda bulunmamızı isteyen oyunun Türkçe dil desteği de bulunuyor. Hem öğretici hem de sonrasında bolca diyalog olduğundan dilin önemi büyük.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Empires 4

    En iyi PC strateji oyunu serisi Age of Empires 4. oyunu ile karşımızda! Age of Empires IV, Steam'de!
  • Age of Mythology: Retold

    Age of Mythology geri dönüyor! Hem de Türkçe! Age of Mythology: Retold indirin ve bu efsanevi oyunu tekrar oynayın.
  • Age of Empires II: Definitive Edition

    Age of Empires II: Definitive Edition (PC İndir): Tüm zamanların en iyi strateji oyunu yenilenmiş olarak karşımızda
  • Age Of Mythology

    Age Of Mythology, Tanrıların yerine geçtiğiniz online strateji savaş oyunu.
  • Age of Empires: Definitive Edition

    Efsanevi strateji oyunu Age of Empires'ın yenilenmiş sürümü karşınızda!
  • Age of Empires 3: Definitive Edition

    Age of Empires 3: Definitive Edition PC Steam'de! Popüler strateji oyunu yenilenmiş grafikleri, müzikleri, DLC'leri ve yepyeni içeriklerle karşımıza çıkıyor.
  • Age of Sparta

    Age of Sparta kaliteli bir strateji oyunu
  • Age of Wonders 4

    Triumph Studios’un sevilen stratejik rol yapma serisi, Age of Wonders 4 ile yeniden oyun severlerin karşısında.