Age of Empires Castle Siege

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,824 TOPLAM İNDİRME
744 MB DOSYA BOYUTU

Age of Empires Castle Siege, Windows 8 tablet ve bilgisayarlarda ücretsiz olarak oynanabilen popüler strateji oyunudur.

Sıkı bir Age of Empires oyuncusu olarak “oduncu, yaparım, madenci, tamam, saldır” seslerine özlem duyuyor, o günlere dönmek istiyorsanız yeni nesil cihazlar için tasarlanmış yepyeni Age of Empires oyunu Age of Empires Castle Siege ile kesinlikle tanışmalısınız.

Microsoft Studios tarafından ücretsiz olarak sunulan yeni nesil Age of Empires oyununda kendimizi orta çağda buluyor; Bizanslılar, Cermenler, Kiev Rus ve diğer uygarlıklardan birini seçerek kendi şehrimizi inşa ediyor ve savaşmaya başlıyoruz. Akın akın gelen düşman uygarlıkların saldırılarını şehrimizi yüksek duvarlarla örerek ve de yetiştirdiğimiz güçlü ordunun desteği ile önlemeye çalışıyoruz. Tabii ki ordumuzu toplayarak diğer şehirlerde yaşayanları ziyaret etme şansına da sahibiz.

Karanlık Çağdan Rönesans’a oldukça uzun bir dönem boyunca bir yandan şehrinizi geliştirirken diğer yandan uygarlıklarla savaşmak durumunda olduğunuz Age of Empires Castle Siege, XBOX Live desteği de sunan başarılı bir yapım.

Erkan Calp

Age of Empires Castle Siege

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
585 TOPLAM İNDİRME

Age of Empires: Castle Siege mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Age of Empires: Castle Siege, bir klasik haline gelmiş Age of Empires oyunlarını mobil cihazlarımıza taşıyan bir strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Age of Empires Castle Siege aslında ilk olarak 2014 yılında Windows Phone ve Windows 8 platformlarına çıkış yapmıştı. Aradan geçen 3 yılın ardından Microsoft nihayet Age of Empires Castle Siege'i Android cihazlar için de yayınladı.

Age of Empires Castle Siege temel olarak kale kuşatmalarını konu alan bir savaş oyunu. Oyuncular Age of Empires Castle Siege'de kendi kalelerini inşa ediyorlar, ordularını kuruyorlar ve düşman kalelerine saldırarak kaynak toplamaya ve kendi kalelerini geliştirmeye çalışıyorlar. Ayrıca bir yandan da kendi kalemizi düşma saldırılarına karşı korumamız gerekiyor.

Age of Empires Castle Siege, klasik Age of Empires oyunlarından biraz farklı bir oynanış yapısına sahip. Oyunun daha çok Clash of Clans'a benzediğini söyleyebiliriz.

Can Erdil Şentürk

Age of Empires Castle Siege

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
217 TOPLAM İNDİRME

Age of Empires Castle Siege, bir dönemin en popüler orta çağ savaş - strateji oyununu iPhone ve iPad'lere taşıyor.

Age of Empires Castle Siege, bir dönem saatlerimizi alan gerçek zamanlı orta çağ strateji – savaş oyununun iOS tabanlı iPhone ve iPad cihazlara uyarlanmış sürümü. Microsoft imzasını taşıyan popüler yapım ücretsiz olarak sunulmuş ve detaylı görsel – menüleri dikkate aldığımızda ufak boyutlu olduğunu söyleyebilirim.

Bir zamanlar çoğumuzun başında zaman harcadığı strateji oyunlarından Age of Empires uzun bir zamandan sonra yenilenmiş olarak mobilde karşımıza çıkıyor. Age of Empires klasiği olan “oduncu, anladım, tamam, saldır, madenci” ses efektlerini ve orta çağda kıran kırana savaşmayı özlediyseniz iPhone ve iPad’inize yüklemenizi öneririm.

Üzerinde çalışıldığı ilk görüşte belli olan görselleriyle ve detaylı menüleriyle dikkat çeken strateji oyununda seçebildiğimiz uygarlıklar arasında Bizanslılar, Cermenler, Kiev Rus dahil çok sayıda isim yer alıyor. Her biri farklı savunma ve saldırı birliğine sahip orta çağ uygarlıklarından birini seçerek oyuna başlıyoruz. Sonra klasik olarak bir yandan kendi uygarlığımızı geliştirmeye çalışıyor, diğer yandan da akın akın gelen, bizi dağıtmaya yemin etmiş misafirleri konuk ediyoruz. Şehrimizi farklı savunma birlikleriyle ve özel olarak yetiştirdiğimiz askerlerden oluşan ordularımızla savunmaya çalışıyoruz. Tabii ki oyunda yaptığımız tek şey savunma değil. Geliştikten sonra diğer bir deyişle çağ atladıktan sonra diğer uygarlıklara baskınlar düzenlemeye başlıyoruz. Diğer uygarlıkları yok ettiğimizde başarımlar kazanıyor ve en iyi Age of Empires oyuncuları arasına giriyoruz.

Karanlık çağda başladığımız Rönesans dönemine kadar geldiğimiz yeni Age of Empires oyununu orta çağ savaş – strateji oyunları oynamaktan keyif alan ve de tabii ki Age of Empires hayranlarına öneririm.

Erkan Calp

Age of Empires Castle Siege

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,324 TOPLAM İNDİRME
182 MB DOSYA BOYUTU

Age of Empires Castle Siege, orta çağda geçen popüler strateji oyunudur.

Bir zamanların en çok oynanan gerçek zamanlı strateji oyunlarından Age of Empires’ın yeni nesil mobil cihazlara uyarlanmış sürümlerinden biri olan Age of Empires Castle Siege, orta çağda geçiyor ve bir yandan kendi şehrimizi geliştirirken diğer yandan düşman birliklerini geri püskürtmeye çalışıyoruz.

Dokunmatik kontrollerle süslenmiş yeni Age of Empires oyunu Age of Empires: Castle Siege oyununda İngilizler, Bizanslılar, Cermenler, Kiev Rus dahil altı adet orta çağ uygarlığı bulunmakta. Oyunda kendi şehrimizi kurabiliyor, yağmacıları kendimizden korumak için geçilmesi zor duvarlarla ve garnizon savunma birlikleri ile , Güçlü ordumuzu toplayarak diğer şehirlere baskınlar yapabiliyoruz.

Çapraz platform desteği sunarak Windows Phone telefonunuzda oynadığınız oyuna Windows tablet / bilgisayarınız üzerinden devam edebilmenize imkan tanıyan Age of Empires Castle Siege, XBOX Live entegrasyonu ile gelmekte ve oyuna başlayabilmek için Microsoft hesabınıza giriş yapmanız gerekmekte. Oyunu oynamak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Tabii oyunun daha hızlı akmasını istemiyorsanız…

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Empires 4

    En iyi PC strateji oyunu serisi Age of Empires 4. oyunu ile karşımızda! Age of Empires IV, Steam'de!
  • Age of Empires II: Definitive Edition

    Age of Empires II: Definitive Edition (PC İndir): Tüm zamanların en iyi strateji oyunu yenilenmiş olarak karşımızda
  • Age of Empires: Definitive Edition

    Efsanevi strateji oyunu Age of Empires'ın yenilenmiş sürümü karşınızda!
  • Age of Empires 3: Definitive Edition

    Age of Empires 3: Definitive Edition PC Steam'de! Popüler strateji oyunu yenilenmiş grafikleri, müzikleri, DLC'leri ve yepyeni içeriklerle karşımıza çıkıyor.
  • Age of Empires II: The Age of Kings

    Age of Empires II: The Age of Kings, Age Of Empires oyununun geliştirilerek daha iyi ve heyecanlı hale getirilen ikinci versiyonudur.
  • Age of Empires II HD: Rise of the Rajas

    Age of Empires II HD: Rise of the Rajas, resmi Age of Empires II HD genişlme paketidir
  • Age of Empires II HD

    Age of Empires II HD bilgisayar oyunları arasında klasik hale gelmiş bir strateji oyunudur.
  • Age of Empires Online

    Age of Empires Online serinin internet üzerinden çevrimiçi olarak oynanabilen ücretsiz gerçek zamanlı strateji oyunudur.