Age of Explorers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Age of Explorers, Android cihazlarımızda oynayabileceğimiz bir denizcilik oyunu.

Age of Explorers, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir denizcilik oyunu olarak öne çıkıyor. İlginç bir oyun deneyimi sunan Age of Explorers'ta dünyayı keşfe çıkan denizcilerin yolculukları esnasında karşılaştıkları sorunları çözmek için onlara yardım ediyoruz.

Kaliteli grafikleri ve grafiklerle tamamen uyum içerisinde çalışan ses efektleri ile kaliteli bir atmosfer oluşturan Age of Explorers, büyük küçük demeden herkes tarafından büyük keyifle oynanabilir. Oyunda yapmamız gerekenlere kısaca göz atalım.

  • Gemide çıkan yangınlara anında müdahale edip söndürmek
  • Mürettabatın hastalanması durumunda hastalığa çözüm bulmak
  • Gemideki fareleri uzaklaştırmak ve sağlıklı ortam yaratmak
  • Su alması durumunda gemiye müdahale edip suyu kesmek
  • Gemiyi daima yol alacak şekilde sağlıklı tutmak

Age of Explorers zaman zaman epey zorlu bir hale bürünüyor. Aynı anda tüm gemi üzerinde kontrol sağlamaya çalıştığımız için yüksek dikkat gerektiriyor. Tüm bunları göz önüne aldığımızda Age of Explorers'ın son derece eğlenceli bir oyun olduğunu söylemek mümkün.

Emircan Erdoğan

Age of Explorers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Age of Explorers'ta açık denizlerde seyahat ediyor ve karşılaştığımız sorunları çözmeye çalışıyoruz.

Age of Explorers, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir denizcilik oyunu. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyun tarihsel olaylara ağırlık veren yapısıyla öne çıkıyor. Bu sayede hem eğitici hem de eğlenceli olmayı başarıyor.

Öncelikle oyuna girdiğimizde kendimize kaptan seçmemiz gerekiyor. Daha sonra mürettebatımızı da gemimize yerleştirerek açık denizlerde yol almaya başlıyoruz. Filmlerden ve anlatılanlardan bildiğiniz gibi denizde uzun süreler boyunca seyahat etmek epey zordur ve yolculuk esnasında birçok tehlike baş gösterir. Bu oyunda da böyle oluyor ve yolculuk esnasında birçok problemi çözmek zorunda kalıyoruz.

Gemimizde çıkan yangınları söndürmek, fareleri ortadan kaldırmak, dalgalarla mücadele etmek, hastalıklara çare bulmak yapmamız gerekenler arasında. Tüm bunlar olurken tarihi mekanlara yolculuklar düzenliyoruz ve dünyayı geziyoruz.

Age of Explorers'ın hedef kitlesi epey geniş. Büyük küçük tüm oyunseverler Age of Explorers'ı büyük beğeniyle oynayabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Empires APK

    Age of Empires WorldDomination, popüler PC strateji oyunlarından Age Of Empires'ın mobil sürümü. Age of Empires mobile oyunu APK olarak indirilebilir.
  • Age of Empires Mobile APK

    Age of Empires efsanesi şimdi mobil cihazlarda! Hemen Age of Empires Mobile APK indirin ve medeniyetinizi seçip onu yükseltmeye başlayın.
  • Age of History 2 APK

    Diplomatik zekanızı konuşturacağınız Age of History 2 APK, android cihazlarda strateji deneyimi yaşatıyor.
  • Explorers: Skull Island

    Explorers: Skull Island, eğlence, romantiz ve maceranın bir araya geldiği ücretsiz bir Android simülasyon oyunu.
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • Voletarium: Sky Explorers

    Voletarium: Sky Explorers, eski zamanları konu alan bir aksiyon oyunudur. Oyunda yaptığınız uçakla birlikte keşfe çıkmalı ve yeni ülkeler bulmalısınız.
  • CATAN - World Explorers

    CATAN - World Explorers Android İndir: Niantic'in yeni Pokemon GO gibi konum bazlı strateji oyunu
  • Vikings - Age of Warlords

    Vikings - Age of Warlords mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur