Age of Sparta

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,706 TOPLAM İNDİRME
137.4 MB DOSYA BOYUTU

Age of Sparta kaliteli bir strateji oyunu

Age of Sparta eğer Yunan mitolojisini seviyorsanız ve fantastik öğelerle zenginleştirilmiş bir strateji oyunu oynamak istiyorsanız hoşunuza gidebilecek bir strateji oyunu.

Gameloft tarafından geliştirilmiş olan Age of Sparta Android, iOS ve Windows Phone versiyonlarıyla birlikte Windows 8 için de yayınlandı. Oyunu oynayabilmek için ihtiyacınız olan tek şey Windows 8.1 işletim sistemine sahip olan bir bilgisayar. Ücretsiz olarak indirilebilen Age of Sparta'da Pers İmparatorluğu tarafından istila edilmeye çalışılan Antik Yunan'ın hikayesi konu alınıyor. Zalim ve acımasız Pers imparatoru Xerxes ordularını Yunanistan üzerine gönderdiğinde Spartalılar korkusuzca karşılarına dikiliyorlar ve ana vatanlarını kurtarmak için cesurca savaşıyorlar. Bu mücadelelerinde Olimpos tanrıları ve mitolojik yaratıklar da onlara eşlik ediyor. Bize düşen görev ise Sparta ordularını, mitolojik yaratıkları ve tanrıların özel güçlerini komuta ederek Pers ordularını yok etmek.

Age of Sparta görsel olarak tatmin edici bir kalite sunuyor. Oyundaki grafiklerin yanısıra animasyonlar da oldukça hoş görünmekte. Oyunda kendi şehrimizi kurduktan sonra kışlalar inşa ederek asker üretimine başlıyor, tapınaklar inşa ederek tanrıların desteğini kazanıyor ve anıtlar inşa ederek zenginliğimizi sergiliyoruz. Çok oyunculu olarak oynanan Age of Sparta'da diğer oyuncularla ittifaklar kurabilmemiz de mümkün. Oyun içerisindeki sohbet modülü ile iletişim kurabilmemiz mümkün.

Age of Sparta, ücresiz olarak oynayabileceğiniz Windows 8.1'e özel strateji oyunları arasında en başarılılardan biri olarak bitelendirilebilir.

Can Erdil Şentürk

Age of Sparta

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
736 TOPLAM İNDİRME
144 MB DOSYA BOYUTU

Age of Sparta çok oyunculu altyapıya sahip olan bir mobil strateji oyunudur

Age of Sparta mobil cihazlar için yayınladığı başarılı oyunlarla tanıdığımız Gameloft'un yayınladığı yeni bir strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Age of Sparta'da Antik Yunan dönemine konuk oluyoruz ve Sparta'nın kaderini belirlemeye çalışıyoruz. Oyunun hikayesi Pers İmparatoru Xerxes'in Yunanistan'ı işgal etmeye niyetlenmesiyle başlıyor. Xerxes'in ve acımasız Pers ordularının karşısında durmak için ise sadece Spartalılar gönüllü oluyor. Biz de oyunda Spartalılar'ın tarafına geçiyoruz ve maceraya atılıyoruz.

Age of Sparta içerisinde fantastik öğeler yer alan bir strateji oyunu. Yunan mitolojisinden bolca referans alan oyunda mitolojik yaratıkları kontrol edebiliyor, Olimpos tanrılarının özel güçlerini savaşın kaderini belirlemek için kullanabiliyoruz. Oyundaki grafiklerin ve animasyonların tatmin edici bir görsel kalite sunduğu söylenebilir.

Çok oyunculu bir oyun altyapısına sahip olan Age of Sparta'dadiğer oyuncularla ve arkadaşlarınızla ittifaklar kurarak güçlerinizi birleştirebiliyorsunuz. Oyun içerisinde yer alan sohbet modülü sayesinde diğer oyuncularla iletişim kurabilmeniz de mümkün.

Age of Sparta genel olarak değerlendirildiğinde size uzun vadeli eğlence sunabilecek bir oyun. Eğer fantastik öğeleri ve Yunan mitolojisini seviyorsanız Age of Sparta daha da hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Age of Sparta

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME
92.4 MB DOSYA BOYUTU

Age of Sparta ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunu

Age of Sparta eğer Antik Yunan mitolojisini ve fantastik hikayeleri seviyorsanız oldukça hoşunuza gidebilecek bir mobil strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Age of Sparta, Asphalt 8, Blitz Brigade, Brothers In Arms gibi diğer başarılı yapımlarıyla tanıdığımız Gameloft'un elinden çıkmış bir başka mobil oyun. Age of Sparta'da Antik Yunan'a yolculuk ederek büyülü bir maceraya atılıyoruz. Oyunda herşey Pers imparatoru Xerxes'in Antik Yunan'a göz dikmesiyle başlıyor. Ordularını Yunanistan'ı istila etmek için harekete geçiren Xerxes'i durdurmak için ise cesur askerlerden oluşan Spartalılar öne çıkıyor. Biz de Spartalılar'a bu tehlikeli serüvenlerinde komutanlık ediyoruz.

Age of Sparta'da herşeye kendi şehrimizi inşa ederek başlıyoruz. Ordumuzu oluşturabilmemiz için kışlalar inşa etmemiz gerekiyor. Oyunda birçok mitolojik bağlantı da yer almkata. Olimpos tanrıları savaşta bizim yanımızda olabiliyorlar ve özel güçlerinden faydalanmamıza izin veriyorlar. Bu güçlerden yararlanabilmek için ise onlar için özel tapınaklar inşa etmemiz gerkeiyor. Olimpos tanrılarının yanısıra mitolojik yaratıkları da savaşlar da kullanabiliyoruz ve avantaj sağlayabiliyoruz.

Age of Sparta çok oyunculu olarka oynanabilen bir oyun. Dilerseniz oyunda diğer oyuncularla ittfaklar kurabiliyor ve oyun içerisinde sohbet edebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Age of Sparta

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME
137.4 MB DOSYA BOYUTU

Age of Sparta çok oyunculu bir strateji oyunudur

Age of Sparta eğer fantastik öğelerle süslenmiş bir strateji oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyun.

Windows Phone işletim sistemini kullanan mobil cihazlar için geliştirilmiş olan Age of Sparta bizi Antik Yunan'ın büyülü dünyasına konuk ediyor. Oyunda Pers tehdidi karşısında birlik olmaya çalışan Antik Yunan'a önderlik eden Spartalılar'ın hikayesi konu alınmakta. Doğunun korkulan hükümdarı Xerxes, hükümdarlık alanını batıya yaymak istediğinde emrindeki Pers ordusunu batıya doğruı ilerlemekle görevlendiriyor. Antik Yunan'ın ise bu tehdit karşısında elindeki tek güç korkusuz askerlerden oluşan Spartalılar'dır. Biz bu maceralarında Spartalılar'a komutanlık ediyoruz ve serüvene ortak oluyoruz.

Age of Sparta'da komuta ettiğimiz orduların tek silahı piyadeler değil. Oyun içersinde birçok mitolojik öğe bulunmakta. Mitolojik yaratıklar, büyülü güçler ve hatta Olimpos tanrıları bize savaşlarımızda eşlik ediyorlar. Tanrılar'ın desteğini kazanıp özel güçlerini savaşlarda kullanabilmek için tapınaklar gibi özel binalar inşa ediyoruz. Askerlerimizi yetiştirmek için ise kışla inşa edebiliyoruz. Çeşitli anıtlar inşa ederek şehrimizin zenginliğini sergileyebiliyoruz. Age of Sparta'yı çok oyunculu olarak oynamaktayız. Bu sayede diğer oyuncularla ittifaklar kurabiliyor ve gücümüzü artırabiliyoruz. Diğer oyuncularla iletişim kurabilmemiz için oyuna sohbet modülü de eklenmiş.

Age of Sparta tatmin edici kaliteye sahip grafikler ve animasyonlarla donatılmış bir mobil oyun. Eğer strateji oyunlarını seviyorsanız Age of Sparta hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sparta: War of Empires

    Sparta: War of Empires, internet tarayıcınız üzerinden oynayabildiğiniz bir online strateji oyunudur.
  • Age of Empires 4

    En iyi PC strateji oyunu serisi Age of Empires 4. oyunu ile karşımızda! Age of Empires IV, Steam'de!
  • Age of Mythology: Retold

    Age of Mythology geri dönüyor! Hem de Türkçe! Age of Mythology: Retold indirin ve bu efsanevi oyunu tekrar oynayın.
  • Age of Empires II: Definitive Edition

    Age of Empires II: Definitive Edition (PC İndir): Tüm zamanların en iyi strateji oyunu yenilenmiş olarak karşımızda
  • Age Of Mythology

    Age Of Mythology, Tanrıların yerine geçtiğiniz online strateji savaş oyunu.
  • Age of Empires: Definitive Edition

    Efsanevi strateji oyunu Age of Empires'ın yenilenmiş sürümü karşınızda!
  • Age of Empires 3: Definitive Edition

    Age of Empires 3: Definitive Edition PC Steam'de! Popüler strateji oyunu yenilenmiş grafikleri, müzikleri, DLC'leri ve yepyeni içeriklerle karşımıza çıkıyor.
  • Age of Wonders 4

    Triumph Studios’un sevilen stratejik rol yapma serisi, Age of Wonders 4 ile yeniden oyun severlerin karşısında.