Age of Warring Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,133 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Age of Warring Empire kaliteli bir strateji oyunudur

Age of Warring Empire multiplayer altyapısı ile öne çıkan MMO tadında bir strateji oyunudur.

Ücretsiz olarak oynanabilen bir Android oyunu olan Age of Warring Empire kendine has bir dünyaya sahiptir. Mitolojik öğelerle süslenmiş bu sihirli dünyada yükselen imparatorluklar ve güçlü kahramanlar kıyasıya savaşmakta. Bu sihirli dünyanın kaderinin parmak uçlarımızda olduğu Age of Warring Empire'da kendi imparatorluğumuzu kurarak ordularımızı yaratıyoruz ve özel kahramanlarımızı yetiştiriyoruz. Binlerce gerçek oyuncuyla savaşarak imparatorluğumuzu genişletebilmenin yanında diplomatif ittifaklar yapabiliyor ve yeni arkadaşlar kazanabiliyoruz.

Kaynak toplama, ürettiğiniz binaları ve savunma sistemlerini geliştirme, orduları ve birlikleri güçlendirme gibi klasik strateji yapısının hakim olduğu Age of Warring Empire'da kendi kahramanımızı savaşları kazandıkça geliştirebilmekte, ordularımıza öncülük etmelerini sağlayabilmekteyiz. Oyunda yer alan kahramanlar Robin Hood, Akhilleus, Jan Dark gibi gerçek tarihi kahramanlardır.

Age of Warring Empire'da rakiplerimizle savaşlarımız canlandırılmakta, kahramanların savaşları oyuncu tarafından izlenebilmektedir. Topladığımız kaynaklar sayesinde güçlü silahlar ve zırhlar yaratabiliyoruz. Ayrıca gemler aracılığıyla bu ekipmanları daha da güçlendirebilmemiz mümkün.

Not: Oyunu oynayabilmek için internet bağlantısı gerekmektedir.

Can Erdil Şentürk

Age of Warring Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME
52.3 MB DOSYA BOYUTU

Age of Warring Empire internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabileceğiniz detaylı bir strateji oyunudur

Age of Warring Empire eğer mobil cihazınızda boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyundur.

iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Age of Warring Empire'da kendi topraklarını yöneterek tüm düşmanları üzerinde hakimiyet kurmaya çalışan bir imparatoru yönetmekteyiz. Çoklu oyuncu altyapısına sahip olan Age of Warring Empire bize düşmanlarımıza meydan okuma şansı verdiği gibi diğer oyuncularla ittifaklar oluşturabilme imkanı da sunuyor. Bu sayede oyunda politika da önem kazanıyor.

Age of Warring Empire fantastik öğelerle süslenmiş bir yapıya sahip. Oyunda başarıya gidebilmek için Antik Yunan, Pers ve Roma'dan efsanevi kahramanları ordumuza dahil edebiliyoruz. Bu kahramanların yetenekleri savaşlarda bize avantaj kazandırmakta. Kahramanlarızı kendimiz yaratacağımız ve işleyeceğimiz silah ve zırhlarla daha da güçlü hale getirebilmekteyiz.

Age of Warring Empire'da kazandığımız kaynakları imparatorluğumuzun teknolojisini geliştirmeye harcayabiliyoruz ve böylece ordumuzu güçlendirebiliyoruz. Oyuncular arası sohbet imkanı da sunan Age of Warring Empire eğer strateji oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Empire War: Age of Heroes

    Empire War: Age of Heroes, kendi krallığınızı kurarak savaşlara katılacağınız heyecanlı ve ücretsiz bir Android savaş oyunu.
  • Age of Empires APK

    Age of Empires WorldDomination, popüler PC strateji oyunlarından Age Of Empires'ın mobil sürümü. Age of Empires mobile oyunu APK olarak indirilebilir.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Royal Empire: Realm of War

    Royal Empire: Realm of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Age of History 2 APK

    Diplomatik zekanızı konuşturacağınız Age of History 2 APK, android cihazlarda strateji deneyimi yaşatıyor.
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • Broadsword: Age of Chivalry

    Broadsword: Age of Chivalry mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu