Age of Warriors: Dragon Discord

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Age of Warriors: Dragon Discord, Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen rol yapma ve strateji türlerini bir araya getiren bir oyundur.

Age of Warriors: Dragon Discord, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen bir rol yapma oyunudur.

Electra'nın hata affetmeyen toplaklarına ilk adımınızı attığınızda, muhteşem savaşçı özellikleri olan bir ayıyı kontrol ediyor olsanız bile yeterli olmayacak. Hikayenin sonunu görmek istiyorsanız, her göreve ayrı ayrı öenm vermeli, elinizden gelenin en iyisini yapmalı ve düşmanlarınızı saf dışı bırakmak için stratejik zekanızı da kullanmalısınız. 3D grafiklerini hem ilerleyiş hem de savaş sırasında kullanan oyunun bir başka güzel tarafı da savaş öncesinde strateji ögelerine yer vermesi.

Daha önce "en iyi oyun" da olmak üzere birçok ödül alan Age of Warriors: Dragon Discord, klasik RPG oyunlarının izinden gidiyor ve bize AAA kalitesinde göreceğiniz her şeyi sunuyor. Oyuncuya harika bir hikaye sunan ve bunu verdiği görevlerle derinleştiren oyunda, farklı bir savşa mekaniği de bulunuyor. Karşınıza çıkan düşmanlarla dövüşmek istediğinizde, eğer bir grup halinde ilerliyorsanız, asıl dövüş başlamadan önce bir grup planlaması yapıyorsunuz. Karşınızdaki düşmana göre grubunuzdaki üyeleri yerleştirmenizin ardından, dövüş başlıyor ve bu sefer gerçek zamanlı bir aksiyona geçiyorsunuz. Bu sebeple oldukça eğlenceli olan bu oyuna dair daha ayrıntılı bilgileri ise hemen aşağıdaki videodan alabilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

Age of Warriors: Dragon Discord

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
123 MB DOSYA BOYUTU

Age of Warriors: Dragon Discord, iOS işletim sistemi üzerinde oynanabilen RPG ve strateji ögelerini bir araya getiren bir oyundur.

Age of Warriors: Dragon Discord, iPhone ve iPad üzerinde oynanabilen bir rol yapma oyunudur.

Chi Feng tarafından geliştirilen Age of Warriors: Dragon Discord, kendine has oynanış dinamikleri olan bir RPG oyunu. Türün klasik özelliklerinin neredeyse hepsini barındıran bu oyun, Electra ismi verilen fantastik bir dünyada geçiyor ve biz de müthiş savaşçı yetenekleri olan bir ayıyı kontrol ediyoruz. Oyuna her zaman olduğu gibi oldukça güçsüz başlıyor ve karşımıza çıkan en az bizim kadar güçsüz düşmanlara saldırarak seviye atlıyor, yeni silahlar alıyor ve yetenek ağacımızı tamamlıyoruz.

Fakat Age of Warriors: Dragon Discord'u diğerlerinden ayıran tarafı ise savşa mekanikleri. İşin içine biraz da strateji ögeleri katan yapımcılar, savaşlar sırasında bu strateji ögelerini kullanmıyor olsalar da savaş öncesinde bunları sonuna kadar kullanıyorlar. Eğer bir düşman grubuna siz de bir dövüşçü grubuyla saldırırsanız, öncelikle kendi adamlarınızı belirli yerlere yerleştirmeniz gerekiyor. Karşınızdaki düşman grubunun özelliklerine ve yeteneklerine göre yaptığınız bu yerleştirmenin ardından savaş başlıyor ve gerçek zamanlı olarak dövüşüyorsunuz. Eğer kazanabilirseniz, çeşitli ödüller, puanlar kazanıyorsunuz. Bütün bu topladıklarınızla birlikte daha iyi bir karakter yaratıp, hikayeyi tamamlamak için uğraş vermeye devam ediyorsunuz. Kendinize bir RPG oyunu arıyorsanız, Age of Warriors: Dragon Discord'a kesinlikle göz atmalısınız.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes of Dragon Age

    Heroes of Dragon Age, Electronic Arts firması tarafından geliştirilen ve Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz destansı bir rol yapma oyunudur.
  • World of Warriors

    World of Warriors, tarih boyunca en başarılı olan savaşçıları seçerek ister online isterseniz de offline olarak rakipleriniz ile karşılaşabileceğiniz heyecanlı bir RPG savaş oyunu.
  • Lords of Discord

    Lords of Discord mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Warriors of Waterdeep

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir rol yapma oyunu
  • Warriors of Light

    Rumriel şehrini karanlık güçlerden kurtarın ve şehrinize sahip çıkın.
  • Eternity Legends: League of Gods Dynasty Warriors

    Farklı oyuncular ile savaşacağız.
  • Age of Lords: Dragon Slayer

    Age of Lords: Dragon Slayer, ortalığı birbirine katarak hem savaşacağınız hem de diğer ülkeleri yağmalayacağınız aksiyon dolu bir MMORPG oyunu.
  • Age of Wushu Dynasty

    Age of Wushu Dynasty mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online rol apma oyunudur