Age of Wind 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
310 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Age of Wind 3, Windows 8 üzeri cihazınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve ufak boyutlu bir açık dünya korsan oyunu.

Age Of Wind 3, korsanlık oyunları arasında en popüleri ve Windows 8 üzeri tablet / bilgisayar için de indirilmeye sunulmuş durumda. Mobilin ardından uzun bir süre sonra Windows platformunda karşımıza çıkan popüler korsan oyunu dört bir tarafımızı korsanların sardığı açık bir dünya olan Yedi denizlerde geçiyor ve sürükleyici bir oynanış sunduğunu söyleyebilirim.

Windows tabanlı cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz ufak boyutlu bir oyun olan Age Of Wind 3’te korsan gemilerinden oluşan filomuzu kurup şehirlere baskınlar düzenliyor, ticaret filolarına saldırarak kaynakları yok ediyoruz. Tabii ki biz doğal kaynakları ele geçirirken, gemileri denizin dibine gönderirken düşmanlarımızın eli boş durmuyor. Filolarımıza saldırılar düzenleyebilen, altınlarımızı çalabilen düşmanlarımıza karşı gözümüzü açık tutmamız gerekiyor. Diğer bir deyişle önce saldıran kazanır felsefesini uygulamamız şart.

Filomuzu genişletmemize ve üç adet gemiyi kontrolümüz altına almamıza izin veren korsan oyununun en beğendiğim yanı sadece tek başımıza oynama ile sınırlandırmaması oldu. Facebook arkadaşlarımızı oyuna davet edebiliyor olmamız, Karayip Denizinin çevresinde onlarla kıyasıya mücadele içerisine girebiliyor olmamız harika olmuş ve oyunu sıradan olmaktan çıkarmış.
Korsan gemileri ile mücadele etme, gizli hazineleri ortaya çıkarma, ticaret yapma gibi bir korsancılık oyununda mutlaka olması gereken unsurların çok iyi entegre edildiği Age Of Wind 3 oyununda tamamlamız gereken çok sayıda görev ve kazanmamız gereken savaş bizleri bekliyor.

Bizleri 35’den fazla tropikal adada yolculuğa çıkaran Age Of Wind 3, Windows 8 Mağazası’nda şimdiye kadar karşılaştığım en iyi korsan oyunu. Strateji türünü seviyorsanız es geçmeyin derim.

Age Of Wind 3 Özellikleri:

  • 35’den fazla geniş oyun haritası
  • Harika 3 boyutlu grafikler
  • Zekice hareket eden yapay zeka
  • Çok sayıda özel silah ve yükseltme
  • Muhteşem gemiler
Erkan Calp

Age of Wind 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
367 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Age of Wind 3 eğlenceli bir korsanlık oyunudur

Age of Wind 3 oyun severlere bir korsan olma ve açık denizlere açılarak en güçlü korsanın kim olduğunu gösterebilme imkanı veren bir mobil korsan oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Age of Wind 3 oyun severlere sunduğu açık dünyası ve geniş özgürlüğüyle öne çıkan bir mobil oyun. Age of Wind 3'e cebimizde hiçbir şey yokken başlıyoruz ve kendi kaderimizi belirlemek için denizlere açılıyoruz. Oyunda yapacağımız deniz savaşları sonucu ticaret gemilerini yağmalayabiliyoruz ve kaynaklarını ele geçiriyoruz. Bunun yanında filomuzu geliştirmek için farklı gemileri filomuza dahil ederek 3 gemilik filolar oluşturabiliyoruz.

Age of Wind 3 Karayipler'in tropikal denizlerinde geçen bir hikayeye sahip. Bu güzel denizleri keşfederken hangi görevi yapacağımızı kendimiz belirleyebiliyoruz. Facebook arkadaşlarımızla iletişim kurmamıza imkan veren oyunda arkadaşlarımızdan altın yağmalayabileceğimiz gibi bizden altın çalan arkadaşlarımızdan intikam alabiliyoruz.

Age of Wind 3'te 35 limandan oluşan bir harita yer alıyor. Bu haritada hazine peşinde koşabiliyor ve kullandığımız silahları geliştirerek yenilerini satın alabiliyoruz.

Eğer eğlenceli bir korsan oyunu arıyorsanız zengin içeriğe sahip olan Age of Wind 3'ü tavsiye edebiliriz.

Can Erdil Şentürk

Age of Wind 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
153 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

Age of Wind 3 ile heyecanlı bir korsan macerasına atılabilirsiniz

Age of Wind 3 eğer kendi geminizin kaptanı olarak 7 denizlere açılmak ve en iyi korsan olmak için mücadele vermek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir korsan oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Age of Wind 3'de herşeye sıfırdan başlıyoruz ve bir korsan efsanesi olmak için kendi korsan filomuzu oluşturuyoruz. 3 gemiden oluşan filolar oluşturabildiğimiz oyunda şehirlere ve ticaret filolarına saldırıp kaynaklarını yağmalayabiliyor ve bu kaynakları kendimizi güçlendirmek için kullanabiliyoruz.

Açık dünya tabanına sahip olan Age of Wind 3'de gideceğimiz yeri kendimiz belirleyebilmekte ve istediğimiz görevi seçebilmekteyiz. Oyun birçok farklı aktivite ile dolu. Karayipler'in kristal sularını gezerken ilginç yaratıkları avlayabiliyor ve ödüller kazanabiliyor, kendi gemilerimizi inşa edebiliyor ve eşya ticareti yapabiliyor ve efsanevi savaşlara imza atabiliyoruz.

Age of Wind 3 şu özelliklere sahip:

  • 35 farklı limanın yer aldığı geniş oyun dünyası
  • Kaliteli 3 boyutlu grafikler
  • İleri seviye yapay zeka
  • Çok sayıda özel silah ve geliştirme
  • Büyüleyici gemiler
  • Facebook arkadaşlarınızdan altın yapmalama imkanı ve sizden altın çalanlardan intikam alabilme
Can Erdil Şentürk

Age of Wind 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Age of Wind 3, kendi stratejilerinizi geliştirebileceğiniz kaliteli bir korsan oyunudur.

Age of Wind 3, korsan gemilerinden oluşan filomuzu kurduğumuz ve komuta ettiğimiz açık dünya korsan oyunudur. İster tek başınıza ister dünyanın dört bir köşesindeki korsanlara, isterseniz de Facebook arkadaşlarınıza karşı oynamanıza izin veren oyunda Yedi denizlere açılıyoruz.

Windows Phone akıllı telefonunuzda hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz oyunda kurduğumuz filoyu artırabiliyor, 3 gemiyi kontrol edebiliyoruz. Şehirlere baskın yapıyor ve ticaret filolarına saldırıp kaynaklarını yok ediyoruz. Tüm bunları yaparken düşmanlarımız da boş durmuyor. Filolarımıza saldırmanın haricinde altınlarımızı çalabiliyorlar.

35’den fazla limanı içine alan oldukça geniş bir harita üzerinde oynanan harika bir korsan oyunu olan Age of Wind 3, bir korsan kaptanı olduğunuzu hatırlatan onlarca öğeyi bünyesinde barındırıyor. Karayipler Denizinin çevresinde acımasız korsan gemileri ile mücadele veriyor, gizli hazineleri buluyor, ticaret yapabiliyoruz. Gelişmiş yapay zeka ise savaşları hemen kazanmamıza mani oluyor.

Age of Wind 3, korsan oyunları sevenlerin kesinlikle atlamaması gereken bir oyun. Hem de ücretsiz!

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Empires 3: Definitive Edition

    Age of Empires 3: Definitive Edition PC Steam'de! Popüler strateji oyunu yenilenmiş grafikleri, müzikleri, DLC'leri ve yepyeni içeriklerle karşımıza çıkıyor.
  • Wind of Luck

    Wind of Luck klasik MMORPG oyunlarına farklı bir bakış açısı getirerek denizciliği ve gemi savaşlarını konu alan ücretsiz bir online oyundur.
  • Age of Empires 4

    En iyi PC strateji oyunu serisi Age of Empires 4. oyunu ile karşımızda! Age of Empires IV, Steam'de!
  • Age of Mythology: Retold

    Age of Mythology geri dönüyor! Hem de Türkçe! Age of Mythology: Retold indirin ve bu efsanevi oyunu tekrar oynayın.
  • Age of Empires II: Definitive Edition

    Age of Empires II: Definitive Edition (PC İndir): Tüm zamanların en iyi strateji oyunu yenilenmiş olarak karşımızda
  • Age Of Mythology

    Age Of Mythology, Tanrıların yerine geçtiğiniz online strateji savaş oyunu.
  • Age of Empires: Definitive Edition

    Efsanevi strateji oyunu Age of Empires'ın yenilenmiş sürümü karşınızda!
  • Age of Sparta

    Age of Sparta kaliteli bir strateji oyunu