Age of Zombies

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
815 TOPLAM İNDİRME

Age of Zombies başarılı bir aksiyon oyunudur

Age of Zombies Fruit Ninja gibi başarılı yapımlarda imzası olan Halfbrick Studios tarafından geliştirilmiş ve yine kaliteyi mobil cihazlarımıza taşıyan başarılı bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize indirip oynayabileceğiniz bu eğlenceli oyun oldukça ilginç bir hikayeye sahip. Ana kahramanımız olan Barry oyunun başlangıcında çatlak bir profesörle karşılaşarak profesörün dünyayın zombiler tarafından istila edildiği hain bir planla uğraştığını öğreniyor. Olay sadece bununla sınırlı değildir; çünkü profesör aynı zamanda zamanda yolculuk üzerinde de bilgi sahibidir ve planını zombileri taş devrine göndererek daha da tehlikeli hale getirmiştir. Fakat profesörün bütün planları Barry'nin pompalı tüfeği karşısında etkisiz kalacaktır. Artık Barry'nin görevi zaman tüneline atlamak ve taş devrine dönerek zombilerin tarihi değiştirmesini önlemektir.

Age of Zombies Crimsonland tarzında kuşbakışı olarak oynanan shooter türünde bir oyun. Oyundaki haritalarda kahramanımızı kuşbakışı olarak yönetiyoruz ve bize saldıran zombilere ve dinazorlara karşı hayatta kalmaya çalışıyoruz. Oyunda düşmanlar bize dört bir yandan saldırırken farklı silah seçeneklerini kullanabilmekteyiz. Ayrıca zaman zaman dinazora binmek gibi geçici toplu imha silahlarından da faydalanabilmekteyiz.

Age of Zombies bol ve hızlı bir aksiyon yapısına sahip olan üst kalite bir yapım.

Can Erdil Şentürk

Age of Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
313 TOPLAM İNDİRME

Ücretsiz olarak sunulmasıyla dikkat çeken Age of Zombies, zombi avlama türü oyunlarından hoşlananların denemesi gereken yapımlardan.

Age of Zombies ünlü Halfbrick Studios tarafından ücretsiz olarak sunulan keyifli bir oyun. Eğlenceli bir oyun olarak öne çıksa da ufak tefek bir takım eksiklikleri mevcut. Yine de indirmeye ve oynamaya değer keyifli bir oyun.

Oyunda Barry Steakfries isilmi güçlü bir komandoyu kontrol ediyoruz.Kötü niyetli Profesör Brains zombileri tarihin en uzak köşeleri gönderip insan ırkını yok etmeyi amalamakta. Bizim görevimiz ise dinozorların yaşadığı çağlara uzanan bir yolculuğa çıkmak ve tüm zombileri yok etmek. Tahmin ettiğiniz gibi zombi öldürmek hiç de kolay değil. Üstelik yüzlercesi aynı ayda üzerimize geliyor.

Zombilere karşı kullanabileceğimiz çok sayıda silah mevcut ve bu silahlar bölümler sırasında kutucuklar içerisinde beliriyor. Bu silahları toplayarak elimizi güçlendirebiliriz. Ateşli silahlara ek olarak patlayıcı silahlarımız da mevcut. Zombi sayısı fazla olduğunda atacağımız bir bomba kurtarıcımız olabilir.

Age of Zombies genel olarak başarılı diyebileceğim fakat eksikleri olduğunu da kabul etmemiz gereken bir oyun. Eğer zombi temasından keyif alıyorsanız denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

 

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini: Zombies

    Call of Mini: Zombies oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Call of Duty Black Ops Zombies

    Call of Duty Black Ops Zombies bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunudur
  • Call of Mini: Zombies 2

    Call of Mini: Zombies 2, Android platformunda en çok oynanan zombi oyununun devam oyunu.
  • Age of War

    Age of War ücretsiz olarak oynayabileceğimiz keyifli bir savaş oyunudur.
  • Mech Legion: Age of Robots

    Mech Legion: Age of Robots, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir robot savaşları oyunu.
  • Dawn of Zombies: Survival

    Dawn of Zombies: Survival Android İndir: Kıyamet sonrası dünyada hayatta kalmaya çalışın.
  • Age of Lords: Dragon Slayer

    Age of Lords: Dragon Slayer, ortalığı birbirine katarak hem savaşacağınız hem de diğer ülkeleri yağmalayacağınız aksiyon dolu bir MMORPG oyunu.
  • Plight of the Zombie

    Rollerin tersine döndüğü bir oyun olan Plight of the Zombies'de eli silahlı insanlardan kaçıp hayatta kalmak için karnınızı doyurmanız gerekiyor.