Ağır Sözler

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
198 TOPLAM İNDİRME

Ağır Sözler uygulamasında sosyal medya hesaplarınızda ya da arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz onlarca söze ulaşabilirsiniz.

Ağır Sözler uygulaması ile çeşitli göndermeler içeren sözleri Android cihazlarınız üzerinden görebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarınızda çeşitli sözleri paylaşmayı seviyorsanız, Ağır Sözler uygulamasını sizlere tanıtalım. Çeşitli durumlar için yazılmış ve göndermeler içeren onlarca söz bulunan uygulamada, sözler arasında geçiş için önceki ve sonraki butonlarını kullanabiliyorsunuz. Olabildiğince sade bir arayüze sahip olan Ağır Sözler uygulamasında hoşunuza giden sözleri internet üzerinde paylaşabileceğiniz gibi mesajlaşma uygulamalarında ve sosyal medya sitelerinde de paylaşabiliyorsunuz.

Elbette uygulamada okuduğunuz sözleri bir yerde paylaşmak zorunda da değilsiniz. Sadece eğlence amaçlı, okuyup geçebileceğiniz onlarca söz bulunan Ağır Sözler uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor. 

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Özlü Sözler

    Özlü Sözler, ünlü kişilerin ağzından çıkan seçilmiş sözlerin yer aldığı bir mobil uygulamadır.
  • eSöz

    Sosyal medya profillerinizde ve sevdiklerinizle birbirinden güzel sözler paylaşmak istiyorsanız, eSöz uygulamasını indirebilirsiniz.
  • Sözler Köşkü

    İslami, felsefi ve bilimsel birçok konunun ele alındığı video içerikler ve canlı sohbetleri takip edebilirsiniz.
  • Facebook Sözleri

    Facebook Sözleri, Facebook üzerinde İngilizce anlamlı, romantik ve komik sözler paylaşmak isteyen kişilere pek çok seçenek sunan eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Cuma Mesajları

    Cuma Mesajları, adından da anlayacağınız üzere cuma günlerinde arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz ile paylaşabileceğiniz güzel sözler ve mesajlar bulmanızı sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Extreme Transport Construction Machines

    Ağır iş makinaları taşıyacağız.
  • Crazy Grandpa

    Crazy Grandpa mizahi yönü ağır basan eğlenceli bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Dinos Royale

    Ağır silahlar kullanan bir dinozora binin ve düşmanları yenin.