Ahead!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Ahead! mobil oyunu, yaratılan etkileyici bir atmosfer içinde keyifle oynayabileceğiniz farklı bir tür beceri oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Ahead mobil oyunu, hem el becerisi gerektiren hem de zeka zorlayıcı bir oyun olup oldukça özgün bir fikir barındıran hoş bir beceri oyunudur.

Ahead mobil oyunu siyah zeminde beyaz çizgilerin hakim olduğu bir tasarımı sahip olmakla beraber oyunda yer alan geometrik şekiller oyuna farklı bir atmosfer kazandırmıştır. Ahead mobil oyununda tek yapmanız gereken iki yuvarlak uçtan oluşan çizgiyi sürükleyerek belirlenen hedefleri toplamak. Ancak kulağa geldiği kadar kolay olmayacak. Zira çizginin hareket prensibine alışmak biraz zaman alabilir.

Oyunda yönlendirdiğiniz çizgi bir yuvarlak ucun dairesel hareket etmesiyle yol alıyor. Ancak siz belirleyici olan ucu seçebiliyorsunuz. Yani bunu bir ağırlık merkezi gibi düşünürseniz ağırlıklı tarafı siz belirleyerek çizginin istediğiniz yere gitmesini sağlayacaksınız. Siz belirli hedefleri topladıkça çizgi daha da hızlanacak ve yön vermek zorlaşacak. Oyun ekranında yer alan şekillere takılmadan gitmek ve oyun alanından çıkmamak da temel amaçlarınızdan biri olacak. Sıkılmadan oynayacağınız Ahead mobil oyununu Google Play Store’dan ücret ödemeksizin indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Ahead!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Ahead! mobil oyunu, özgün bir fikrin üzerine inşa edilmiş alışkanlık yapabilecek bir tür beceri oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Ahead mobil oyunu, beceri ve strateji unsurlarını bileştirerek oynayacağınız ve tasarımıyla sizleri etkileme potansiyeli olan sıra dışı bir beceri oyunudur.

Ahead mobil oyununda birazdan anlatacağımız hedefleri ve prensipleri duyunca sıkıcı ve basit bir oyun hakkında bilgi alıyormuş gibi hissetmeniz mümkün. O yüzden peşinen söylemeliyiz ki Ahead kesinlikle sıradan bir oyun değil ve göründüğünden kat be kat zor bir mobil oyun.

İlk bakışta oyunun atmosferi oldukça etkileyici zira siyah zemin üzerine beyaz çizgilerle kurgulanan oyun alanı gizemli bir hava oluşturuyor. Oyunda yapmanız gereken ise iki yuvarlak ucun arasında yer alan çizgiyi belirli noktalardan geçirmek. Çizginin hareket prensibi ise bir ucun dairesel hareketine dayanıyor. Bir uç sabit dururken diğer uç dairesel hareket ediyor. Sabit olan ucu anlık olarak değiştirerek çizginin istediğiniz yöne gitmesini sağlıyorsunuz. Buna alışmak ilk etapta biraz zaman alabilir. Hareket ederken de oyun alanından çıkmamaya ve alandaki şekillere değmemeye özen göstermeniz gerekiyor. Siz çarptıkça skorunuz düşecek ve hedefleri topladıkça skorunuz artacak. Ayrıca hedeflerden geçtikçe çizginin hızı da artacak.

Oldukça sıra dışı bir oyunun sizi beklediğine emin olabilirsiniz. Keyifle oynayacağınız Ahead mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drive Ahead Sports APK

    Drive Ahead Sports APK, Rocket League gibi arabalarla oynanan futbol oyunu. Araba futbol oyunu ücretsizdir.
  • Ruins Ahead

    Ruins Ahead, tuzaklarla dolu platformda bakış yönünüzü değiştirerek ilerlediğiniz bir Android oyunu.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Forge Ahead

    Döv parçala ve kılıç yap
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.