Ailment

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Esir edildiğiniz bir uzay gemisinden kaçmak için aksiyon dolu bir maceraya atılacağınız eşsiz bir oyundur.

Düşman askerleriyle dolu bir uzay gemisinde ilerleyerek hedefe ulaşmak için aksiyon dolu bir mücadeleye atılacağınız Ailment, Android ve İOS sürümleri ile iki platformdan da kolaylıkla erişebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Kurtarma görevi sırasında bilinç kaybı yaşayan ve geçmişini hatırlamayan bir karakteri kontrol ederek uzay gemisinde yer alan tüm düşmanları öldürmeli ve seviye atlayarak farklı mekanların kilidini açmalısınız. Türlü engellerle ve ölümcül tuzaklarla donatılmış ürkütücü parkurlarda ilerleyerek sizi esir alan askerlerle savaşmalı ve görevi başarıyla sonlandırmalısınız. Oyunda acımasız ölüm sahnelerine tanıklık edebilir ve yüzlerce farklı silahtan yararlanabilirsiniz. Ayrıca çok oyunculu modu ile arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Oyun içerisinde alev silahları, ışın kılıçları, taramalı tüfekler, roket atarlar ve daha onlarca savaş ekipmanı yer almaktadır. Ayrıca birbirinden zorlu birçok farklı parkur ve sayısız düşman karakteri bulunmaktadır.

Aksiyon oyunları kategorisinde boy gösteren ve yüz binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Ailment, sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz ücretsiz olarak hizmet veren sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Ailment

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
217 MB DOSYA BOYUTU

Esir edildiğiniz bir uzay gemisinden kaçmak için aksiyon dolu bir maceraya atılacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde bağımlısı olacağınız Ailment, türlü engeller ve tuzakların yer aldığı zorlu parkurlarda ilerleyerek güçlü askerlere karşı mücadele edeceğiniz benzersiz bir oyundur.

Bir kurtarma görevi sırasında yaralanan ve bilincini kaybeden karakterin başından geçen aksiyon dolu mücadelelerin konu aldığı bu oyunda yapmanız gereken tek şey, onlarca ölümcül silah arasında dilediğinizi seçerek uzay gemisinde yer alan tüm düşmanları öldürmek ve görevi tamamlamaktır. Tuzağa düşmeden hızla ilerlemeli ve engelleri aşarak karşınıza çıkan uzaylıları etkisiz hale getirmelisiniz. Acımasız ölüm sahnelerine ve aksiyon dolu olaylara şahit olacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda alev püskürten silahlar, ışın kılıçları, roket atarlar, çeşitli bombalama mekanizmaları ve daha yüzlerce savaş aleti yer almaktadır. Ayrıca parkurlarda yarışırken kullanabileceğiniz farklı karakterler ve kostümler bulunmaktadır.

Mobil platformda aksiyon oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine sunulan Ailment, macera ve aksiyona doyacağınız eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • The Glorious Resolve Journey To Peace

    The Glorious Resolve Journey To Peace, Android üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Star Knight

    Türlü engelleri aşarak aksiyon dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Jump Ball Blast

    Mobil platformda aksiyon dolu anlar yaşayacağız.
  • ReversEstory

    Ölümcül tuzaklarla donatılmış zorlu parkurlarda mücadele edeceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Ice and Fire: Dawn Break

    Gerçek zamanlı aksiyon-RPG deneyimi yaşayacağız.