Air App Switcher

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME

Air App Switcher, Android mobil cihazlarınız üzerinde çalışan uygulamalar araıs geçişlerinizi hızlandırıp kolaylaştıran ücretsiz bir Android kişiselleştirme uygulaması.

Air App Switcher, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde iki uygulama arasında çok hızlı geçiş yapabilmenizi sağlayan hem ücretsiz hem de yararlı bir uygulama.

Uygulama arasında geçişleri 2 farklı yöntemle yapabilen Air App Switcher ile ister air modda isterseniz de tuşlu modda uygulama geçişlerini yapabiliyorsunuz. Eğer air modu tercih ederseniz ekranın üst tarafını elinizle kapamanız yeterli. Tuşlu modu seçerseniz ekran üzerindeki tuşa dokunarak son 2 açılan uygulama arasında geçişinizi kolayca yapabiliyorsunuz.

Son model telefonların bazılarında bulunan bu özellik eğer sizin sahip olduğunuz Android telefon veya tablette yoksa bu uygulama sayesinde siz de uygulamalar arasında hızla geçiş yapmaya başlayabilirsiniz.

Uygulama içerisindeki ayarlardan istediğiniz ayarları yaparak uygulamayı dilediğiniz şekilde kullanabiliyorsunuz. Uygulamalar arası geçiş dışında farklı bir özelliğe sahip olmayan Air App Switcher'ı ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • App in the Air

    App in the Air, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz başarılı bir uçuş takip uygulamasıdır.
  • AIR Launcher

    AIR Launcher uygulamasıyla akıllı telefonlarınızda hızlı ve şık bir arayüze sahip olabilirsiniz.
  • App Shortcut Maker

    App Shortcut Maker, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir kısayol düzenleme uygulamasıdır.
  • Air Keyboard

    Bilgisayarınızın klavyesini Android cihazınızdan en kolay şekilde yönetebilmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • AppBrain App Market

    Android cihazlarınızda yeni uygulamalar keşfetmek için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Notch Battery Bar

    Çentikli Android telefonlarda çentiğin çevresinde pil seviyesini gösteriyor.
  • Samsung QuickStar APK

    Samsung Good Lock QuickStar APK: Hızlı ayarlar menüsünü renklendirin, ekran simgelerini kaldırın, saat yerini değiştirin.
  • Samsung NavStar APK

    Samsung Good Lock NavStar APK: Android telefonunuzun navigasyon çubuğunu özelleştirin.