Air Penguin 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Air Penguin 2, sevimli penguenleri kontrol ettiğiniz eğlenceli Android bulmaca oyunu.

Air Penguin 2, sevimli penguen ve ailesiyle uzun bir yolculuğa çıktığımız bulmaca türünde Android oyunu. Animasyonlarla zenginleştirilmiş renkli görselleriyle her yaştan kişinin severek oynayacağı türde güzel bir oyun.

40 milyondan fazla indirmeye ulaşan ender beceri oyunlarından Air Penguen. Serinin ikinci oyununda sevimli penguenimiz ile birlikte ailesiyle tanışıyoruz. Buz kütleleri üzerinde güvenle ilerlemelerini sağlamamız gerekiyor. Suya düşmemeleri, köpekbalıklarına yem olmamaları için kontrolü elimizde tutmalıyız. Diğer bulmaca öğeleri içeren beceri oyunlarının aksine karakteri ilerletmek için telefonumuzu farklı yönlere eğiyoruz.

Oyunda üç mod seçeneğimiz var. Hikaye modunda arkadaşlarımızla puan yarışına giriyor ve kontrol yeteneklerimizi geliştiriyoruz. Meydan okuma modunda farklı haritalarda oynuyor, her gün yeni ödüller alıyoruz. Yarış modunda da kontrol yeteneklerimizi tüm oyunculara karşı test ediyoruz.

Erkan Calp

Air Penguin 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Air Penguin 2, mobil platformda 40 milyon indirmeye ulaşan zıplayan penguen oyununun yenisi.

Air Penguin 2, 40 milyon indirmeye ulaşan tek penguen oyunu. Eğmeye dayalı kontrol sistemiyle iPhone’da oynaması çok daha keyifli olan oyunda sevimli penguen ve ailesinin buz kütleleri üzerinde güvenle ilerlemelerine yardımcı oluyoruz.

Yüksek kalitede grafikler sunan bulmaca oyununda pengueni buz kütlelerinde zıplatarak ilerletmeye çalışıyoruz. Penguenin gideceği yönü telefonumuzu eğerek ayarlıyoruz. Telefonumuzu ileri, geri, sağa ve sola eğdiğimizde penguen de o yöne zıplamış oluyor. Yalnız bunu yaparken köpekbalıkları gibi engellere dikkat ediyoruz.

Her yaştan oyuncuya hitap eden oyunun üç modu bulunmakta. Arkadaşlarımızla kapıştığımız Hikaye Modu, farklı haritalarda oynayıp ödül kazandığımız Meydan Okuma Modu ve kontrol yeteneklerimizi tüm oyunculara karşı test ettiğimiz Yarış Modu, ücretsiz oynayabildiğimiz modlar arasında.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Air Penguin Puzzle

    Air Penguin Puzzle, muhteşem grafikleri ile birlikte blokları eriterek yeni bölümlere geçmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.
  • Air Penguin

    Air Penguin adlı Android oyununda sevimli penguenlere karşıya geçmelerinde yardımcı olacağız.
  • Air Penguin Origin

    Sevimli penguen karakterlerinin yer aldığı eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Penguin Challenge

    Penguin Challenge, tüm aile bireyleriniz ile birlikte Android cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz ücretsiz bulmaca oyunudur.
  • Super Penguin

    Super Penguin, Android cihazlar için özel olarak tasarlanmış ücretsiz bir 2 boyutlu platform oyunudur.
  • Pew Pew Penguin

    Pew Pew Penguin, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Pororo Penguin Run

    Pororo Penguin Run, küçük sevimli bir pengueni yönettiğiniz bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Frozen Antarctic Penguin

    Frozen Antarctic Penguin'de sevimli renkli balıkları eşleştirmeye çalışıyoruz.