Air Penguin Origin

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli penguen karakterlerinin yer aldığı eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da sorunsuz bir şekilde çalışan Air Penguin Origin, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Kaliteli grafikler ve efektlerle donatılmış bu oyunda yapmanız gereken, bir penguen karakteri ile buzun üstünde ilerleyerek balık toplamaktır. Parkurlarda çeşitli engeller ve tuzaklar yer almaktadır. Karakterinizi sağa ve sola hareket ettirerek bu engelleri aşabilir ve toplayabildiğiniz kadar balık toplayarak parkuru bitirebilirsiniz.

Oyun, iki farklı kontrol şekline sahiptir. Birinci seçenekte telefonu sağa, sola, aşağı ve yukarı eğdirerek pengueni yönlendirebilirsiniz. İkinci seçenekte ise telefonun ekranında yer alan yön butonlarını kullanarak karakterinizi kontrol edebilirsiniz. Oyunda onlarca farklı bölüm yer almaktadır. Kimi bölümlerde kaplumbağa sırtında ilerleyecek ve köpek balıklarından kaçacak, kimi bölümlerde ise buzda kayarak ilerleyecek ve çeşitli engelleri aşarak parkurları tamamlayacaksınız.

Eğlenceye doyacağınız ve bağımlısı olacağınız Air Penguin Origin, binlerce oyun sever tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur. Sizde bu oyun ile farklı bir deneyim kazanabilir ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Air Penguin Origin

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
360 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli penguen karakterlerinin yer aldığı eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Oldukça geniş bir kitleye hitap eden ve her geçen gün daha fazla oyuncu tarafından tercih edilen Air Penguin Origin, sevimli penguen karakterleri ile zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Şirin tasarımı ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, tuzakların ve engellerin bulunduğu parkurlarda dikkatli bir şekilde ilerlemek ve olabildiğince balık toplamaktır. Oyun iki farklı kontrol mekanizmasına sahiptir. İster ekrandaki yön oklarına dokunarak, isterseniz de telefonu sağa ve sola eğdirerek oynayabilirsiniz. Köpek balıklarının ve çeşitli tuzakların yer aldığı zorlu parkurlar sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde birbirinden zorlu onlarca bölüm ve parkur yer almaktadır. Pengueni yönlendirerek buz üstünde hızla ilerlemeli ve engellere takılmadan balıkları toplamalısınız. Ayrıca bazı bölümlerde bir kaplumbağanın sırtına binerek suda ilerlemeniz ve köpek balıklarından kaçarak parkuru tamamlamanız gerekecek. Sürükleyici özelliği ile sizde sıkılmadan oynayabilir ve eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.

Android ve İOS işlemciye sahip tüm cihazlardan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Air Penguin Origin, eğlenceye doyabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 1945 Air Force

    1945 Air Force, Android için geliştirilen başarılı bir uçak oyunu olarak ön plana çıkmaktadır. Milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam edilmektedir.
  • Crasher: Origin

    Sayısız canavar ile karşı karşıya geleceğiz.
  • Air Penguin

    Air Penguin adlı Android oyununda sevimli penguenlere karşıya geçmelerinde yardımcı olacağız.
  • Air Penguin 2

    Air Penguin 2, sevimli penguenleri kontrol ettiğiniz eğlenceli Android bulmaca oyunu.
  • Utopia: Origin

    Açık dünyada devasa canavarlar ile kapışacağız.
  • Thunder Air War Sims

    Gökyüzü savaşlarına katılacağız.
  • Era Origin

    Eşsiz görünümlere ve ölümcül silahlara sahip onlarca karakterden yararlanarak rakiplerinizle birebir savaşacağınız aksiyon dolu bir oyundur.
  • Air Penguin Puzzle

    Air Penguin Puzzle, muhteşem grafikleri ile birlikte blokları eriterek yeni bölümlere geçmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.