Airport PRG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME

Uçaklardan ziyade bir havalimanını kontrol edebileceğiniz bu sıra dışı oyunda Prag Ruzyne Havalimanı'nın patronu siz olacaksınız.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Airport PRG mobil oyunu bir havalimanının tüm kontrolünü elinizde tutacağınız sıra dışı bir strateji oyunudur.

Airport PRG mobil oyununda alışılmamış bir fikir uygulamaya konulmuş durumda. Genelde uçakları kontrol edebileceğimiz oyunlara şahit olmuşuzdur. Ancak Airport PRG oyununda bir havalimanını kontrol edeceksiniz.

Airport PRG mobil oyununda kontrol edeceğiniz havalimanı ise Çekya’nın başkenti Prag’da bulunan Ruzyne Uluslararası Havalimanı. Ancak oyunda söz konusu tarihler 1937 ile 1947 yıllarını kapsıyor. Yani söz konusu on yılda havalimanının geçirdiği tarihsel gelişime bire bir şahit olmakla kalmayıp kontrolü de elinize alacaksınız. Hangi uçakların ne zaman ve hangi piste ineceğine siz karar verin. Ayrıca havalimanının tadilat çalışmaları da sizin kontrolünüzde. Yolcularla da ilgilenmeyi ihmal etmeyin. Oyunda gerçek uçak modellerine bağlı kalınmış olup nostaljik uçakları da keşfedeceksiniz. Sıkılmadan oynayacağınız Airport PRG mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Airport PRG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Prag Ruzyne Uluslararası Havalimanı'nın 1937-1947 yılları arasındaki gelişimini kontrol sizdeyken göreceksiniz.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Airport PRG mobil oyunu, çorak bir arazi üzerinde bulunan ilkel bir havalimanını zamanla uluslararası bir havalimanına geliştireceğiniz keyifli ve farklı bir strateji oyunudur.

Airport PRG mobil oyunu, klasik uçak oyunlarından önemli bir özelliğiyle neredeyse tamamen ayrılıyor. Alışılanın aksine oyunda uçakları değil havalimanını kontrol edeceksiniz. Oyunda gerçek zaman ve isimlerin kullanılması ve üç boyutlu grafiklerin kalitesi de oyun heyecanını artıran özelliklerden.

Airport PRG oyunu 1937 ve 1947 yılları arasında Çekya’nın başkenti Prag’da bulunan Ruzyne Uluslararası Havalimanı’nın gelişimini konu alıyor. Söz konusu yıllarda son derece kısıtlı imkanları olan havalimanının kontrolünü devralacak ve geliştireceksiniz. Havalimanının tadilatları ve uçakların zamanlamalarıyla tamamen siz ilgileneceksiniz. Ayrıca yolcuların durumunu da takip etmelisiniz. Reklamların da akıcılığı kesmediği oyunda tarihsel gelişime de bağlı kalınmış olup nostaljik uçak modellerini de keşfetme şansına sahipsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Airport City APK

    Airport City APK Android simülasyon oyunu, uçak oyunları, uçuş simülatörü, şehir kurma oyunu, şehir simülatörü oyunları severleri bir araya topluyor.
  • Airport Simulator 2

    Airport Simulator 2 gerçekçi bir havaalanı yönetme oyunudur
  • Antalya Airport

    Antalya Airport uygulaması ile Antalya Havalimanındaki uçuş bilgilerine ve mağaza gibi detaylara ulaşabilirsiniz.
  • IGA Airport

    IGA Airport uygulamasını kullanarak, İstanbul Havalimanındaki hizmetlerden faydalanabilirsiniz.
  • Dr. Panda Airport

    Dr. Panda Airport, havaalanında geçen çocukların oynayabileceği Android oyunu.
  • Airport Craft: Flight Simulator & Airport Building

    Uçakları uçuracağız.
  • Airport Plane Ground Staff 3D

    Airport Plane Ground Staff 3D farklı havaalanı araçlarını kullandığınız bir simülasyon oyunudur
  • Airport Scanner

    Airport Scanner adlı Android oyununda havaalanında güvenlik görevlisi oluyoruz ve XRAY cihazından geçen eşyaları kontrol ediyoruz.