Ak Parti Haberleri

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

Ak Parti Haberleri, Ak Parti severlerin parti ile ilgili haberleri yakından takip etmesini sağlayan ücretsiz bir Android haber uygulaması.

Ak Parti Haberleri, 1 Kasım'da yapılan seçimle birlikte yeniden tek başına iktidar olan Ak Parti ile ilgili tüm gelişme ve haberleri yakından takip edebilmek için kullanabileceğiniz pratik ve ücretsiz bir Android haber uygulaması.

Ak Parti'nin millet vekilleri, belediye başkanları, meclis üyeleri, il başkanları vb. tüm ilgili kişilerin haberlerini bulabileceğiniz uygulama üzerinde Ahmet Davutoğlu ve Recep Tayyip Erdoğan ile de ilgili tüm haberler bulunuyor.

AKP ile ilgili gündemi yakından takip etmek ve çıkan tüm haberleri en kısa sürede okumak istiyorsanız Ak Parti Haberleri uygulamasını mutlaka indirip denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AK Parti Gönüllüleri

    AK Parti Gönüllüleri, AK Partiye gönül verenlerin bir araya gelerek AK Partili diğer kişiler için yararlı içerikler sağlayan güzel ve ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Son Dakika Haberleri

    Son Dakika Haberleri, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir haber uygulamasıdır.
  • TeknoBurada.net

    TeknoBurada.net mobil uygulamasında Xiaomi, Huawei, iPhone ve diğer akıllı telefonların incelemeleri, haberleri, son teknolojik ürünler ve daha fazlası var.
  • The Wall Street Journal

    Uluslararası ekonomi haberleri, finans ve borsa sizin ilgi alanınıza giriyorsa The Wall Street Journal ile konunun uzmanlarından haberleri takip edebilirsiniz.
  • Basketbol Haberleri

    Android için Basketbol Haberleri uygulaması hem Android telefonunuzda hem de tabletinizde kullanabileceğiniz ve basketbol dünyasından en son gelişmelere ulaşabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Newspod

    Haberleri okuyamıyorsanız sesli dinleyin.
  • MYNET Haber Gündem

    MYNET Haber Gündem ile en son haberleri takip edebilirsiniz.
  • Haber RSS

    Haber RSS uygulamaları ile son dakika haberleri, en güncel haberler mobil cihazınızda.