Aktüel Ürünler

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
582 TOPLAM İNDİRME

Aktüel Ürünler uygulamasıyla yüzlerce mağazanın indirimli ve kampanyalı ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Aktüel Ürünler uygulaması sayesinde birçok mağaza ve markanın indirimlerini ve yeni gelecek olan ürünlerini Android cihazlarınız üzerinden takip edebilirsiniz.

Pek çok mağaza ve marka, müşterileri cezbetmek için haftalık indirimler uyguluyor ve yeni gelecek ürünleri önceden haber veriyor. Bu tür haberleri her markanın sitesinden tek tek takip etmek yerine, tek bir platform üzerinden takip edebilmeyi mümkün kılan Aktüel Ürünler uygulaması mağazaları kategorilere göre ayırarak da büyük kolaylık sunuyor.

Mağazaların haftalık veya aylık katalogları, belirli marketlerin broşürlerini indirebilme ve çevrimdışı görüntüleyebilme, liste görünüm şeklini değiştirme, market veya kişisel bakım mağazalarının haftalık indirimlerini bildirim olarak alma gibi özellikler sunan Aktüel Ürünler uygulamasında yer alan markalar ve mağazaların listesi oldukça uzun olduğundan, uygulamayı yükleyerek incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Aktuel Ürünler A101 Şok

    Aktuel Ürünler A101 Şok, popüler market zincirlerinin yayınlamış olduğu ürün broşürlerine tek bir uygulama ile ulaşabilmek için kullanabileceğiniz bir uygulama.
  • Akakçe Aktüel

    Yüzlerce mağaza, marketin ürün broşürleri cebinizde.
  • Moto Aktüel Motosiklet

    Moto Aktüel Motosiklet ile motosiklet dünyasında meydana gelen gelişmeleri takip edebileceğiniz faydalı bir uygulamadır.
  • Zebramo

    Zebramo uygulaması sayesinde Android cihazlarınızı kullanarak ikinci el ürünler satabilir ve alabilirsiniz.
  • adidas

    Adidas uygulaması ile trend ürünler satın alabilir ve kampanyalardan faydalanabilirsiniz.
  • Prof Saraçoğlu

    Prof Saraçoğlu uygulaması ile Android cihazlarınızdan bitkisel ürünler satın alabilirsiniz.
  • İstikbal Mobil Katalog

    İstikbal Mobil Katalog ile İstikbal marka ürünler mobil cihazınızda.
  • Etiqadd

    Alışveriş yaparken beğendiğiniz bir ürünü diğer ürünler ile karşılaştırmanıza yarayan, arkadaşlarınız ile paylaşmanızı sağlayan Etiqadd uygulaması markaların kampanyalarını da gösterebiliyor.