Alcazar Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME

Alcazar Puzzle tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlenceli ve zorlu bir bulmaca oyunu.

Alcazar Puzzle tamamen ücretsiz olarak sunulan ve birbirinden zorlu bölümleriyle uzun soluklu bir bulmaca deneyimi vaat eden bir yapım. Tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde sorunsuzca oynayabileceğimiz bu oyunda 40'tan fazla bölüm yer alıyor.

Tahmin edebileceğiniz gibi bu bölümlerin zorluk seviyesi zamanla artıyor. İlk başlardaki bölümler görece olarak daha kolayken ilerledikçe zorluk seviyesi bir hayli artıyor. Her bir bölümün tek bir çözümü olduğu için son derece dikkatli hamleler gerçekleştirmemiz gerekiyor.

Alcazar Puzzle'daki temel amacımız bölümlerde bulunan her karenin üzerinden geçerek bitişe ulaşmak. Açıkçası her bölümün birden fazla çözüm olsa bitirdiğimiz bölümü tekrar oynayabilirdik. Tek çözüm sunulması biraz kısıtlayıcı olmuş.

Alcazar Puzzle'da sunulan bulmacaları tamamlar ve daha fazla bölüm açmak isterseniz oyun için satın almalara başvurabilirsiniz. Yepyeni paketler alarak yeni bölümler açabilme şansınız var. Genel olarak başarılı bir oyun olarak niteleyebileceğimiz Alcazar Puzzle'ı bu tarz oyunlardan hoşlanan herkese öneriyorum.

Emircan Erdoğan

Alcazar Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Alcazar Puzzle içerisinde 40'tan fazla ücretsiz bulmaca barındıran bir oyun.

Alcazar Puzzle bulmaca oyunları oynamaktan keyif alan büyük küçük herkese hitap eden bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu oyunu iPhone ve iPad cihazlar üzerinde sorun yaşamadan oynayabiliyoruz.

Oyun dinlendirici bir yapıda ilerliyor. Dinamizmden ziyade durağanlık üzerine yoğunlaşıyor. Bu da onu kanepemiz üzerinde uzanırken vakit geçirmek için oynayabileceğimiz ideal oyunlardan biri haline getiriyor. Peki Alcazar Puzzle'daki görevimiz ne? Oyundaki temel amacımız bölümlerdeki tüm karelerin üzerinden geçmek ve bitiş noktasına ulaşmak.

İlk bölümler görece olarak daha kolay olsa da birkaç bölüm sonra işler git gide zorlaşıyor ve bölümleri bitiriebilmek için gerçekten iyi düşünmüş olmamız gerekiyor. Her bir bölümün tek bir doğru çözümü var.

Oyunda 40'tan fazla ücretsiz bulmaca bulunuyor. Eğer bu bölümleri bitirip yenilerini denemek isterseniz uygulama için satın almalar yaparak yeni bölümler indirebilirsiniz. Reklam içermeyen bir oyun olan Alcazar Puzzle zekaya dayalı oyunlardan hoşlanan herkesin mutlaka denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Manic Puzzle

    Manic Puzzle, yeni ve zor puzzle arayan oyunseverlerin mutlaka oynaması gereken bir bulmaca oyunudur.
  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Wood Nuts & Bolts Puzzle APK

    Birer birer cıvataları sökerek tahtaları düşürmeye çalıştığınız Wood Nuts & Bolts Puzzle APK, zekanızı kullanmanız gereken bir bulmaca oyunudur.
  • Woody Block Puzzle

    Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.
  • Marvel Puzzle Quest

    Marvel Puzzle Quest mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Puzzle Coaster

    Puzzle Coaster mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Puzzle Fleet

    Puzzle Fleet, hem yalnız hem de arkadaşlarınıza karşı oynayabileceğiniz ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Puzzle & Glory

    Puzzle & Glory mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur