Alfemo Designer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
132 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Beğendiğiniz mobilyaların evinizde nasıl görüneceğini Alfemo Designer uygulaması ile test edebilirsiniz.

Alfemo Designer uygulaması ile Android cihazlarınız üzerinden, evinizin iç tasarımını oluşturabiliyorsunuz.

Mobilya dekorasyon uygulaması olarak öne çıkan Alfemo Designer uygulaması, beğendiğiniz mobilyaların evinizde nasıl görüneceğini test edebilmeniz için tasarlanmış. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan Alfemo Designer uygulamasında, Alfemo mobilya koleksiyonunda yer alan yemek odası, yatak odası, koltuk ve köşe takımları gibi birçok ürünü inceleyebiliyorsunuz.

Ürünlerin farklı renklerini görebileceğiniz, fiyat bilgisine ve videolarına ulaşabileceğiniz Alfemo Designer uygulamasında evinizin odalarının ölçülerini girdikten sonra beğendiğiniz mobilyaları yerleştirebilirsiniz. Gerçeğe en yakın şekilde tasarımınızı oluşturabileceğiniz ve inceleyebileceğiniz Alfemo Designer uygulamasında, ürün araması yaparak da aradığınız ürünleri anında listeleyebiliyorsunuz.

Uygulama özellikleri

  • 2D ve 3D görüntüleme
  • Ölçülü oda tasarımı oluşturma
  • Perspektif görünüş
  • Ürün arama
  • Ürün fiyatları ve videoları
Volkan Yılmaz

Alfemo Designer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
123 MB DOSYA BOYUTU

Alfemo Designer uygulamasında, beğendiğiniz mobilyaları farklı alternatiflerle evinize sanal olarak yerleştirebilirsiniz.

Evinizdeki mobilyaları değiştirmeyi düşünüyorsanız ve beğendiğiniz mobilyaların evinizde nasıl görüneceğini deneyimlemek istiyorsanız, Alfemo Designer uygulamasını iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Evinizdeki mobilyalarda değişiklik yapmaya karar verdiyseniz ya da yeni bir eve taşınacaksanız, Alfemo Designer uygulaması ile mobilya seçimlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Yatak odası, yemek odası, koltuk takımları ve köşe takımları gibi birçok kategoride yüzlerce çeşit ürünü sizlere sunan Alfemo Designer uygulamasında, bu ürünlerin farklı renklerini görüntüleyebileceğiniz gibi fiyat bilgisine ve videolarına da ulaşabilirsiniz.

Evinizin ilgili odasının ölçülerini girdikten sonra beğendiğiniz mobilyaları dilediğiniz gibi yerleştirebileceğiniz Alfemo Designer uygulamasında, 2D ve 3D görüntüleme seçeneklerini kullanabilirsiniz. Odayı her açıdan görüntüleyebileceğiniz Alfemo Designer uygulamasında perspektif görünüşü de inceleyebiliyorsunuz. Eğer siz de beğendiğiniz mobilyaları satın almadan önce evinizde görmek istiyorsanız, Alfemo Designer uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photo Designer

    Photo Designer, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışan ve fotoğraf düzenlemenize yardımcı olan bir uygulamadır.
  • House Designer Fix & Flip APK

    House Designer Fix & Flip APK, ev tasarımı oyunu. Ev iç tasarım APK Android oyunu arayanlara tavsiyemizdir.
  • Designer City

    Hayalimizdeki şehri kurmaya çalışacağız.
  • Designer City 2

    Kendi şehrimizi hayata geçirecek ve yöneteceğiz.
  • Designer Ddung

    Ddung ile zor bulmacaları çözmeye çalışın.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.