Alfie Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
411 TOPLAM İNDİRME
5.9 MB DOSYA BOYUTU

Alfie Run, çocukluğumuzun vazgeçilmez oyunlarından bir tanesi olan Mario'ya benzeyen bir sınırsız koşu oyunu.

Alfie Run, adından da anlayacağınız üzere Android telefon ve tablet sahiplerinin oynayabileceği bir koşu oyunu. Renkli ve eğlenclei tasarımı ile oynarken hiç sıkılmayacağınız oyundaki amacınız tüm bölümleri geçmek.

Oyunda koşarken Alfie isimli karakteri yönetiyorsunuz. Alfie ise en popüler ve bilinen oyunlardan biri olan Mario'nun karakteri ile neredeyse birebir aynı. Sadece karakter değil oyunun genel olarak yapısı ve grafikleri de Mario'dan alınmış gibi. Fakat biraz daa zoru diyebilirim.

Mario'da üstünden geçtiğimiz kısa yeşil borular yerine çok daha uzun ve mor borular eklenmiş. Mantarlar ve bloklar yine aynı şekilde oyunda yeralıyor.  Bir çok farklı bölümden oluşlan bu macera oyununda sizin göreviniz Alfie'ye yardım ederek tüm görevleri bitirmesini sağlamak.

Oynaması oldukça kolay olan fakat bölümleri geçmek için emek isteyn Alfie Run'da zıplamak için ekrana dokunmanız yeterli. Eğer ekrana ard arda iki kere dokunursanız çift zıplama yaparak daha yükseğe zıplayabiliyorsunuz. Klasik koşu oyunu yapısında geliştirilen Alfie Run'u Android mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip boş zamanlarınızda oynayarak eğlenebilirsiniz. Eğer oyunu beğenmezseniz yada farklı alternatifler denemek isterseniz Subway Surfers'ı indirmenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run Cow Run

    Run Cow Run, Android platformu üzerindeki en eğlenceli aksiyon ve koşu oyunlarından biri olarak oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak başarılı bir uygulamadır.
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Run Lala Run

    Run Lala Run, zaman geçirebilmeniz için geliştirilen ücretsiz, basit ve eğlenceli Android koşu oyunlarından bir tanesi.
  • Run Run Roy

    Run Run Roy, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir koşu oyunudur.
  • Run Run Super V

    Run Run Super V, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir robot oyunudur.
  • Run Square Run

    Run Square Run, Android kullanıcılarının oynayabileceği eğlenceli ve heyecanlı sınırsız koşu oyunlarından bir tanesidir.
  • Temple Run: Brave

    Temple Run: Brave aksiyon odaklı bir sonsuz koşu oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Run Lucy Run

    Sürükleyici bir parkur koşu oyunu