Alia Bhatt: Star Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Yıldızların renkli dünyasına adım atmak için ünlü Hint oyuncu Alia Bhatt arkanızdaki en büyük güç olacak.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Alia Bhatt: Star Life mobil oyunu, ünlü Hint oyuncu Alia Bhatt rehberliğinde sıfırdan başlayıp şöhret basamaklarını hızla çıkacağınız bir macera oyunudur.

Alia Bhatt: Star Life oyunu, aslında mobil oyun dünyasında çok da aşina olunmayan bir tarza sahip. Daha çok diyaloglarla ilerlenen oyunda şanslı bir genç olarak renkli hayatlara yelken açacaksınız. Şanslısınız çünkü en iyi arkadaşınız Hindistan’ın en ünlü oyuncularından biri olan Alia Bhatt.

Alia Bhatt sizi kanatlarının altına alacak ve birer birer tırmandığınız şöhret basamaklarını size kolaylaştıracak. Bhatt’ın rehberliğinde daha az hata yapacak ve tam bir süperstar gibi davranacaksınız. Ünlü bir Bollywood yıldızı olduktan sonra sizin için yeni bir meydan okuma başlıyor olacak. Zira artık göz önünde olacaksınız ve ayağınızı kaydırmaya çalışacak çok kişi olacak. Bunun için iyi bir ekip kurmalı ve profesyonellerle çalışmalısınız. Moda danışmanlarınız sizi etkinliklere hazırlarken basın sözcüleriniz de medyaya doğru demeçler vermenizi sağlayacak. Bu arada Alia Bhatt da size olan desteğini sürdürecek. Skandallardan uzak duran ve ünlü bir yıldız olarak yaşamanın tadını çıkarın. Keyifle oynayacağınız Alia Bhatt: Star Life mobil oyununu Google Play Sore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Alia Bhatt: Star Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
138 MB DOSYA BOYUTU

Şöhretin iyi ve zor noktalarını deneyimlerken ünlü oyuncu Alia Bhatt'in desteğini de arkanızda hissedeceğiniz keyifli ve renkli bir macera oyunu.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Alia Bhatt: Star Life mobil oyunu, genç ve tecrübesiz bir oyuncuyken ünlü Hint oyuncu Alia Bhatt’in hayatınıza girmesiyle hızla bir yıldız olma yolunda ilerleyeceğiniz sıra dışı bir macera oyunudur.

Alia Bhatt: Star Life mobil oyunu içerdiği gerçekçi diyaloglar ve olay akışıyla bir hayat simülasyonu özeliği taşıyor. Oyunda başlangıçta genç ve tecrübesiz bir oyuncuyken, ünlü Hint oyuncu Alia Bhatt’ın en iyi arkadaşınız olmasıyla şansınız dönecek ve şöhret basamaklarını hızla tırmanacaksınız.

Dünyaca ünlü bir yıldız ve moda ikonu olma yolunda Alia Bhatt size rehberlik edecek. Onun desteğiyle daha az hata yapacak ve Bhatt’ın kanatları altında daha güvende olacaksınız. Ancak artık ünlü bir süper yıldız olduktan sonra çok dikkatli olmalısınız. Bhatt size desteğini yine sürdürecek ancak artık kendi ekibinizi de kurmalısınız. Ayağınızı kaydırmak isteyen çok hasmınız olacağını belirtelim.

İyi bir moda tasarımcısıyla en klas etkinliklere bir yıldız gibi damga vurun. Profesyonel basın sözcüleriyle ve menajerlerle de demeçlerinizi doğru vermeniz sağlanacak. Hindistan ve dünya çapında bir yıldız hayatı yaşayacağınız Alia Bhatt: Star Life mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dog Life Simulator APK

    Dog Life Simulator APK ile bir köpeğin hayatına tanıklık edeceksiniz.
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu
  • Life is Strange APK

    Life is Strange APK Android macera oyununda zamanı geri alma gibi özel güçleri olan bir karakterin yerine geçiyorsunuz. Life is Strange Mobile APK oyun 5 bölüm.
  • Rogue Life

    Rogue Life, canavarlar, boss'larla savaştığınız aksiyon rpg oyunu.
  • Merge Star

    Eşyaları birleştirerek savaşçının silahını elde ettiğiniz bir macera oyunu
  • Stone of Life

    Anime grafikleriyle batı aksion RPG oyunlarını harmanlayan Stone of Life, bu oyun türüne yeni bir zenginlik katıyor.
  • Tap! Captain Star

    Harika deneyim sunan bir mobil macera oyunu
  • Pirate Life

    Pirate Life, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz korsan oyunu.