Alicia Quatermain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Büyük babanın mezarını ve hazinesini bul.

Alicia Quatermain ünlü dünya gezgin Allan Quatermain'in torunudur. Büyük babasının gizemli koşullar altında neden ortadan kaybolduğunu öğrenmek için uzun ve tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor. Ama bunu anlamak için ilk olarak Allan Quatermain’in kayıp hazinesini bulması gerekiyor.

Alicia, gezgin ve kaşif bir adam olan Allan Quatermain'in torunu olarak uzak toprakları ziyaret etmeli, yeni seyahat arkadaşlarına yardım etmelidir. Ayrıca düşmanın kurnaz tuzaklarından kaçmalı ve büyük babasının hazinesine giden yolda risklere göğüs germelidir. Ancak zorlu durumlarda ipuçlarından faydalanabilirsin.

Büyüleyici bir alanda ve ilginç karakterlerlere sahip olan Alicia Quatermain'de çarpıcı grafik kalitesi de dikkat çekiyor. Dünyayı kurtarıp hazineyi elde edeceğiniz oyunda gerçekleri gün yüzüne çıkarmanın zamanı geldi!

 

Ömer Dursun

Alicia Quatermain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
567 MB DOSYA BOYUTU

Alicia Quatermain ile kayıp hazinenin sırlarını keşfedin.

Ünlü gezgin ve araştırmacı Allan Quatermain'in torunu olan Alicia Quatermain bu oyunda bambaşka bir yolculuğa çıkıyor. Büyükbabasının bu yolda neden kaybolduğunu öğrenmek isteyen Alicia'ya bu zorlu yolda yardım edin ve düşmanlarınıza karşı dikkatli hamleler yapın.

Bir döneme damgasını vuran ve dünyanın en dikkat çeken gezginlerinden olan Allan Quatermain, bu tropikal topraklarda kaybolmuştu. Allan gibi gezgin olan torunu Alicia ise bu oyunda büyükbabasını arıyor. Büyükbabasının gizemli koşullar altında neden ortadan kaybolduğunu öğrenmek isteyen genç gezgin, bunu bulabilmek için ilk olarak Allan Quatermain’in kayıp hazinesine erişmesi gerekiyor. Alicia bu zorlu yolda uzak toprakları ziyaret etmeli, yeni seyahat arkadaşlarına yardım etmeli ve düşmanın kurnaz tuzaklarından kaçmalı.

Başarılı bir hikayeye ve oynanış tarzına sahip olan oyunda karşınıza dost ve düşman olabilecek onlarca kişi çıkıyor. Bu kişilerle iletişimler kurarak yolunuzu bulmalı ve aynı zamanda bulunduğunuz haritanın içerisindeki yerleri araştırmalısınız. Yani macera seven oyuncular için başarılı bir yapım olan Alicia Quatermain, farklı farklı oyun modlarına da sahip.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flying Slime

    Büyüleyici atmosfere sahip harika bir macera oyunu
  • Cat Bird

    Birbirinden zorlu parkularda geçen zevkli bir macera oyunu
  • Dynamite Headdy Classic

    SEGA'nın meşhur macera oyunu Dynamite Headdy artık cep telefonlarınızda.
  • Draw a Stickman Epic 3 APK

    Draw a Stickman Epic 3 APK Android, çizim yeteneğinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak ilerlediğiniz çöp adam macera oyunu.
  • OPUS: Rocket of Whispers

    OPUS: Rocket of Whispers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Lucky Looter

    Kimseye görülmeden ganimetleri toplayın.
  • Rope Clash

    Halat yardımıyla ne kadar ileri gidebilirsin?
  • The Division Resurgence

    The Division Resurgence, Android ve iOS için duyuruldu.