Alien Zone Plus

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Veba hastalığı ile mücadele edeceğiz.

İşgal altındaki bir uzay istasyonunu düşmanlardan korumaya çalışacağımız Alien Zone Plus ile aksiyon yüklü anlar yaşayacağız.

Hem Android platformunda hem de iOS platformunda oynaması ücretiz olarak yayınlanan Alien Zone Plus’da enfes derece de 3D grafik açıları bizleri bekliyor. Veba eşiğinde bir şehirde gözlerimizi açacağımız yapımda bir yandan vebaya karşı diğer yandan da istilacılara karşı savaşacağız.

Yeni nesil konsol oyunlarına benzer yapısı ile rakiplerinden ön plana çıkan yapımda oyunculara 22 farklı aşama yer alıyor. 22 farklı sahnenin yer aldığı yapım içerisinde hava değişim döngüleri de yer alıyor.

Birbirinden farklı düşmanlara karşı mücadele edeceğimiz yapımda farklı silah modelleri, farklı karakter modellemeleri, rastgele ekipman sistemi, rastgele canavar modelleri ve daha fazlası yer alıyor.

1 milyondan fazla oyuncuya ev sahipliği yapan oyun, oyuncu incelemelerinde de beklentileri karşılamayı başardı.

Doğukan Çağlakpınar

Alien Zone Plus

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
289.1 MB DOSYA BOYUTU

Veba hastalığı ile mücadele edeceğiz.

Birbirinden farklı aksiyon oyunlarının sahibi olan Hummingbird Mobile Games şu sıralar Alien Zone Plus ile oyuncuların beğenisini kazanmaya çalışıyor.

Dünyanın farklı noktalarından 1 milyondan fazla oyuncuya ev sahipliği yapan Alien Zone Plus’da oyuncular bir yandan veba hastalığı ile boğuşan bir şehir ve uzaylılar tarafından istila tehlikesi yaşayan bir istasyonun kurtarıcısı olacaklar.

Birbirinden farklı seviyelerin yer aldığı oyunda farklı düşman modelleri de yer alıyor. Oyuncular silah modelleri ile düşmanlara karşı savaşacak, bir yandan hayatta kalmaya diğer yandan da insanları kurtarmaya çalışacaklar.

Karanlık atmosferi ile oyunculara 22 farklı sahne sunan geliştirici ekip, 3D grafik açıları ile aksiyon dolu anları da beraberinde getiriyor.

Yapım mobil aksiyon oyunları arasında yer alıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Safe Zone

    Zombilerle dolu bir dünyada hayatta kalmaya çalışacağız.
  • War Cars: Epic Blaze Zone

    Aksiyon dolu araba yarışlarına katılabileceğiniz ve rakiplerinizi parçalamak için farklı silahlar kullanabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Ben 10 APK

    Ben 10 Alien Experience APK, Cartoon Network'ün artırılmış gerçeklik oyunu. Ben 10 APK Android oyununda aksiyon macera sizi bekliyor!
  • Alien Canonbolt Fighting

    Farklı tehlikelerle karşılaşacağız.
  • Driving Zone APK

    Driving Zone APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba sürme simülasyonu oyunu. Araba yarış oyunları oynayanlara da tavsiye ederiz.
  • Drive Zone Online APK

    Drive Zone Online APK ile araçlarınızı modifiye edebilir ve eğlenceli yarış deneyimleri yaşabilirsiniz.
  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.