All-Star Troopers

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

All-Star Troopers'da uzaydaki savaşa liderlik etme zamanı.

Aksiyon dolu bu strateji oyununda uzayda geçen bir savaşı komuta edeceksiniz. Kötü Kurt İmparatorluğu'nu yenmek için galaksiyle savaşın, çevrimiçi savaşlarda diğer oyunculara meydan okuyun, benzersiz kahramanlardan oluşan bir takım kurarak bu hükümdarlığa bir son verin.

All-Star Troopers'da uzayda yaşanan bir savaşa liderlik etme zamanı geldi. Kötü Kurt İmparatorluğu'nu yenmek için kahraman ordunuzu kurmalı ve savaşa hazır olmalısınız. Oyun içerisinde milyonlarca oyuncuyla oynayın, binlerce düşman üssüne saldırın ve aynı zamanda her hafta özel içerikle dolu yeni gezegenlere ulaşın.

Benzersiz savaş stratejilerini planlamak için sayısız Büyü'leri birleştirin ve uzay geminizi inşa ederek üssünüzü saldırılara karşı güçlendirin. 100-Görev Hikayesi Kampanyası'nda kötü Kurt İmparatorluğu ile savaşarak gücünüzü gösterin.

 

Ömer Dursun

All-Star Troopers

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Uzaydaki imparatorluğu yıkma vakti geldi.

Aksiyon dolu All-Star Troopers'da uzayda geçen bir savaşta komutanlık yapacaksınız. Güçlü Kurt İmparatorluğu'nu yenmek için galaksidle savaşmalı, çevrimiçi savaşlarda diğer oyunculara meydan okumalı ve benzersiz kahramanlardan oluşan bir takım kurarak bu imparatorluğu bitirmelisiniz.

Artık uzayda yaşanan bu zorlu savaşta liderlik etme zamanı geldi. Kurt İmparatorluğu'nu yenmek için kahraman ordunuzu kurmalı ve savaşa hazır olmalısınız. Oyun içerisinde milyonlarca düşmanla kapışabilir, binlerce düşman üssüne saldırabilr ve aynı zamanda her hafta özel içerikle dolu yeni gezegenlere ulaşarak kendinizi geliştirebilirsiniz.

100-Görev Hikayesi Kampanyası'nda Kurt İmparatorluğu ile savaşarak gücünüzü göster, benzersiz savaş stratejilerini planlamak için sayısız büyüleri ortaya çıkar. Uzay geminizi inşa ederek üssünüzü saldırılara karşı güçlendirin, askerlerin kilidini açmak için kasalar kazanın ve onları tanıtmak için kartlar toplayın.

 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kung Fu All-Star

    Kung Fu All-Star: MMA Fight Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen heyecan dolu bir dövüş ve aksiyon oyunudur.
  • Fist of the North Star

    Efsane manga aksiyonu artık Android telefonunuzda.
  • Star Forces

    Sonsuza kadar sürecek olan bir uzay gemisi aksiyonu.
  • Tiny Troopers 2

    Popüler askeri strateji savaş oyunu Tiny Troopers 2 mobil cihazlarda!
  • Tiny Troopers

    Tiny Troopers, küçük boylu sevimli askerlerin savaşını konu alan bir strateji ve savaş oyunu.
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Turbo Turabi

    Turbo Turabi, tüm Survivor'larda öne çıkanların ve şampiyonların yeniden katıldığı Suvivor All-Star ile yeniden ekranlarda gördüğümüz Turbo Turabi için hazırlanan eğlenceli bir oyun.
  • Tiny Troopers 2: Special Ops

    Tiny Troopers 2: Special Ops mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bolca aksiyon içeren bir savaş oyunudur