Allstar Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME

Allstar Heroes çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz bir mobil MOBA oyunudur

Allstar Heroes fantastik bir hikayeye ve çok oyunculu oyun yapısına sahip olan bir mobil MOBA oyunu. 

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Allstar Heroes'da karnalığa karşı mücadele eden kahramanların hikayesi konu alınıyor. Biz oyunda bu kahramanları temsil eden çeşitli kartları toplayarak kendi kahraman takımımızı oluşturuyoruz ve maceraya atılıyoruz. Allstar Heroes'da dilerseniz bölüm bölüm dünyayı karanlıktan temizlemeye çalışabileceğiniz gibi arenaya çıkıp yeteneklerinizi diğer oyunculara karşı göstermeyi de deneyebiliyorsunuz.

Allstar Heroes içerisinde düzinelerce kahraman seçeneği yer alıyor. Bu kahramanlar kendilerine has yetenekler ve istatistiklerle donatılmış. Bu sayede oyunda kurulan kahraman takımları farklı kimyalara sahip olabiliyor. Böylece her karşılaşmada karşınıza yeni bir oyun tarzı çıkabilmekte. Kahramanlarımızın sahip olduğu özel yeteneklerin yanısıra oyunu oynadıkça onları güçlendirebiliyor, yeni silahlarla geliştirebiliyorsunuz. Allstar Heroes'u tek parmağınızla oynayabilmeniz mümkün. Eğer oyunu arkadaşlarınızla oynamak isterseniz oyun Bluetooth üzerinden eşleşmeyi destekliyor.

Can Erdil Şentürk

Allstar Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Allstar Heroes bir kart oyunu - MOBA oyunu karışımıdır

Allstar Heroes renkli ve sevimli kahramanlara yer veren MOBA türünde bir mobil oyundur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak inidirip oynayabileceğiniz bir MOBA oyunu olan Allstar Heroes'da fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz ve karanlığa karşı savaşıyoruz. Karanlığa karşı verdiğimiz bu mücadelede özel yeteneklerle donatılmış kahramanların güçölerini bir araya getirmemiz gerekiyor. Oyunda dilerseniz adım adım ilerleyerek karanlıkla savaşıyorsunuz, dilerseniz kahramanlarınızın yeteneklerini arenada diğer oyuncular karşısında test ediyorsunuz.

Allstar Heroes'ta temel oyun mantığı kahramanları temsil eden kartları toplayarak bir kahraman takımı oluşturmak üzerine kurulu. Oyundaki her kahraman farklı yeteneklere sahip olduğu için her oyuncunun oluşturmuş olduğu kahraman takımı da farklı dinamiklere sahip oluyor. Bu sayede Allstar Heroes her karşılaşmamız bize yeni bir tecrübe yaşatıyor. Oyunda çok sayıda kahraman yer alması ve bu kahramanları oyunu oynayarak geliştirebilmemiz oyunun içeriğini zengin tutuyor. Ayrıca kahramanlarımızı büyülü silah seçenekleriyle de güçlendirebiliyoruz. 

Allstar Heroes kolay bir şekilde oynanabilmekte. Tek parmağınızla kahramanlarınızı yönetebildiğiniz oyun 2 boyutlu sevimli grafiklere sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The King of Fighters Allstar

    Keyifli deneyim sunan bir dövüş oyunu
  • Drift Allstar

    Telefonumuzda drift yapacağız.
  • Tomb Heroes

    Tomb Heroes, yaratıkları öldürerek hayatta kalmaya çalıştığınız aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Battle of Heroes

    Battle of Heroes ücretsiz olarak indirebileceğimiz aksiyon dolu bir savaş oyunudur.
  • Marble Heroes

    Marble Heroes, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Marvel Mighty Heroes

    Marvel Mighty Heroes bolca aksiyon sunan bir mobil oyundur
  • Taichi Panda: Heroes

    Taichi Panda: Heroes güzel grafiklere sahip bir mobil aksiyon RPG oyunudur
  • Adventure Time: Heroes of Ooo

    Adventure Time: Heroes of Ooo renkli ve eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur