Alpha Guns

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME

Alpha Guns, Android platformunda ücretsiz oynanabilir iki boyutlu arcade - aksiyon oyunu olarak yerini alıyor.

Alpha Guns, iki boyutlu eski efsane aksiyon oyunlarını akla getiren eğlence dozu yüksek bir yapım. Android platformunda ücretsiz olarak indirilmeye açılan oyunda kendisini Rambo’nun yerine koyan bir karakteri kontrol ediyoruz. Tek başımıza kanımızın son damlasına kadar savaştığımız oyunda aksiyon hiç dinmiyor.

Etrafımızı saran düşmanları cehenneme sürüklemek, tank ve helikopterleri indirmek için birçok farklı silahlar kullanabilen karakterimizi her bölüm sonunda bir sürpriz bekliyor. Durmak, yorulmak, susamak nedir bilmeyen karakterimizin karşısına hem kara hem de havadan farklı düşmanlar çıkıyor.

Ücretsiz oynanabilir 10 bölüm ve seçilebilir 5 farklı karakter içeren arcade oyununun sevdiğim bir yanı da kolay kontrol sistemi oldu. Sağda solda oyun alanını daraltan butonlar yok. Sadece üstte oyunu duraklatmanızı sağlayan bir buton var. Onun haricinde karakterinizin sağlık durumu, özel silah ve süreyi görüyorsunuz.

Erkan Calp

Alpha Guns

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
102 MB DOSYA BOYUTU

Alpha Guns, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilir retro aksiyon oyunu.

Alpha Guns, Max adında tek kişilik ordu gücünde bir askeri yönettiğimiz aksiyon yüklü bir iOS oyunu. Kolay kontrol sistemiyle hem iPhone hem de iPad’de mekan fark etmeksizin rahat oynanış sunuyor. Mobilde platformda ücretsiz iki boyutlu arcade oyunları arasında en zevkli oynanış sunanlardan biri.

Her türlü silahı ustalıkla kullanabilen, çevik, güçlü ve de dayanıklı seçilebilir 5 karakter ve bölüm sonu yaratıkları içeren 10 bölüm sunan iki boyutlu aksiyon oyununda ne olduğunu anlamadan kendimizi birden savaşın içerisinde buluyoruz. Etrafımızı saran düşmanları haklamakla uğraşırken bir de havadan destek gelmeye başlıyor ve aksiyon dozu bu noktada artıyor.

Karadan saldıran askerlerin yanında tank, helikopter ile de mücadele verdiğimiz arcade oyununda grafikler bir dönem başında saatler geçirdiğimiz yandan oynanış sunan ateş etme oyunlarını hatırlatıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alpha Guns 2

    Aksiyon yüklü bölümlerle süslü bir süper kahraman oyunu
  • Six Guns APK

    Six Guns APK, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz vahşi batı temalı bir açık dünya oyunudur.
  • Finger Vs Guns

    Finger Vs Guns, aksiyon odaklı bir mobil oyun ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.
  • All Guns Blazing

    All Guns Blazing üçüncü şahıs bakış açısından oynanan bir aksiyon oyunudur
  • Tons of Guns

    Tons of Guns, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir nişan alma ve ateş etme oyunudur.
  • Blood N Guns

    Blood N Guns, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon ve ateş etme oyunudur.
  • Hot Guns

    Hot Guns, doksanlı yıllarda popüler olsan bir aksiyon oyunu türünü kullanarak, Android platformuna gerçek aksiyonu taşımayı başarıyor.
  • Sacred Guns

    Sacred Guns mizahi öğelerle dolu eğlenceli bir Android oyunudur.