AlphaBetty Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,773 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

AlphaBetty Saga mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

AlphaBetty Saga, Candy Crush Saga gibi popüler mobil oyunların yaratıcısı King.com tarafından geliştirilmiş bir başka mobil bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kelime oyunu olan AlphaBetty Saga'da Alpha, Betty ve Barney adlı kahramanların hikayesi konu alınıyor. Sevimli birer fare olan kahramanlarımız Herşey Ansiklopedisi'ni oluşturmak için yeni kelimeler bulmak zorundalar. Bu iş için de dünya turuna çıkıyorlar ve gizlenmiş olan yeni kelimeleri bularak ansiklopedilerine dahil ediyorlar. Maceraları boyunca özel karakterleri toplayabiliyorlar ve bu sayede işleri kolaylaşabiliyor.

AlphaBetty Saga'da oyun tahtası üzerine harfler rastgele bir düzenle yerleştiriliyor. Biz bu harfleri birleştirerek gizli olan kelimeleri ortaya çıkarıyoruz. Her bölümü tamamlamak için belli sayıda kelimeyi ortaya çıkarmamız gerekiyor. Oyun İngilizce olduğu için kelimeleri ortaya çıkarmakta zorlanabilirsiniz; fakat İngilizce öğreniyorsanız AlphaBetty Saga kelime dağarcığınızı geliştirmek için güzel ve eğlenceli bir yöntem olabilir.

Can Erdil Şentürk

AlphaBetty Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
50.3 MB DOSYA BOYUTU

AlphaBetty Saga mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kelime bulma oyunudur

AlphaBetty Saga eğer İngilizce öğreniyorsanız kelime dağarcığınızı geliştirmenize yardımcı olabilecek bir mobil bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz AlphaBetty Saga, Candy Crush Saga gibi ünlü oyunlarıyla tanıdığımız King.com tarafından yayınlanan yeni bir kelime oyunu. Oyunda kahramanlarımız profesör Alpha, Betty ve Barney dünyanın en büyük ansiklopedisi olacak Herşey Ansiklopedisi'ni oluşturmak için uzun bir maceraya atılıyorlar. Bu serüvenlerinde zorlu bulmacaları çözerek yeni kelimeler keşfetmeleri ve bu kelimeleri ansiklopedilerine eklemeleri gerekiyor. Biz de onlara bu işte yardımcı olarak maceraya dahil oluyoruz.

AlphaBetty Saga'da temel amacımız oyun tahtasında dizili olan harfler arasında gizlenmiş kelimeleri tespit etmek ve bu kelimeleri işaretleyerek ortaya çıkarmak. Her bölümü geçmek için belli sayıda kelimeyi bulmamız gerekmekte. Bu iş başta kolay olsa da oyunda ilerledikçe güçleşiyor. Neyse ki maceramız boyunca keşfedeceğimiz özel karakterler işimizi kolaylaştıryor.

AlphaBetty Saga İngilizce bir oyuno lduğu için gizlenen İngilizce kelimeleri bulmanıız İngilizce kelime dağarcığınızı geliştirmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm Heroes Saga APK

    Farm Heroes Saga APK, dünyaca popüler olan Candy Crush Saga'nın yapımcıları tarafından hazırlanan 3'lü eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu.
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Farm Heroes Super Saga

    Farm Heroes Super Saga, Candy Crush Saga'nın yapımcısı King'in yeni bulmaca oyunu.
  • Diamond Diaries Saga

    Candy Crush Saga'nın yapımcılarından yeni bulmaca oyunu
  • Papa Pear Saga

    Papa Pear Saga eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Jewels Saga

    Jewels Saga, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en eğlenceli zeka ve bulmaca oyunlarından bir tanesidir.
  • Scrubby Dubby Saga

    Scrubby Dubby Saga mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • SkyBright Saga

    SkyBright Saga mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur