Altered Beast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Altered Beast mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beat em up oyunudur

Altered Beast eğer geçmişe giderek nostalji yapmak ve boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz tavsiye edebileceğimiz beat em up türünde bir aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz, SEGA tarafından geliştirilmiş bu retro oyun aslında ilk olarak 1988 yılında arcade oyun sistemleri için geliştirilip yayınlanmıştı. Sonradan oyun SEGA Genesis oyun konsoluna da taşınmıştı. Oyunun çıkışııdan neredeyse 30 yıl sonra Altered Beast günümüz mobil cihazlarıyla uyumlu hale getirildi ve oyuncuların beğenisine sunuldu. 

Altered Beast'te Zeus'un kızı Athena'yı kurtarmak için mezardan geri dönen bir kahramanın yerine geçiyoruz. Hades'i durdurmak için yola çıkan kahramanımız birçok farklı mitolojik yaratık ile savaşıyor. Bu savaşta da farklı yırtıcıların şekline girebiliyor ve onların yeteneklerini kullanabiliyor.

2 boyutlu bir oyun olan Altered Beast'da ekranda yatay olarak ilerliyor, bölüm sonu canavarlarıyla çarpışıyorsunuz. Oyun bluetooth kontrol cihazlarını desteklemekte.

Can Erdil Şentürk

Altered Beast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
161 MB DOSYA BOYUTU

Altered Beast mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Altered Beast eğer bir retro oyun koleksiyonuna sahipseniz ya da boş vakitlerinizi keyifli bir şekilde geçirmek istiyorsanız kaçırmamanız gereken klasik bir aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefon ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu beat em up türündeki oyunu 80'li yılların sonuna doğru atari oyunlarında, sonradan da SEGA Genesis oyun konsolunda oynamıştık. SEGA, aradan geçen yaklaşık 30 yılın ardından Altered Beast'i ve diğer klasik oyunlarını mobil platformlara taşımaya karar verdi. Artık yolculuk ederken, boş zamanlarınızda Altered Beast oynayabileceksiniz.

Altered Beast'te oyuncular mitolojik bir hikayeye dahil oluyorlar. Oyunda Zeus'un kızı Athena'yı kurtarmaya çalışan bir kahramanı kontrol ediyoruz. Mezardan çıkarak macerasına başlayan kahramanımız Hades ve hizmetkarlarıyla savaşmak zorunda kalıyor. Bu savaşta da yırtıcı hayvanların güçlerini alarak çarpışabiliyor. Biz de onun hedefini gerçekleştirmesine yardımcı oluyoruz.

Altered Beast'i internet olmadan, bluetooth kontrol cihazlarını kullanarak oynamanıza izin veriliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Altered Beast Classic

    Atari tarzında bir dünyaya adapte olacağız.
  • BEAST BUSTERS featuring KOF

    BEAST BUSTERS featuring KOF ilgi çekici bir mobik aksiyon oyunudur
  • Beast Quest

    Beast Quest güzel grafikleriyle öne çıkan bir mobil aksiyon oyunu
  • Armor Beast Arcade Fighting 2

    Fantastik efektlerin yer aldığı bir dövüş dünyasına hoş geldiniz.
  • Rocket Beast

    Rocket Beast, Vikinglerin şampuan için karşı karşıya geldiği bulmaca oyunu.
  • BOOST BEAST

    BOOST BEAST, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Beauty and the Beast

    Beauty and the Beast, Disney'in Güzel ve Çirkin filminden uyarladığı bulmaca türünde oyunu.
  • Beast Lord: The New Land

    Beast Lord: The New Land, bir hayvan kolonisi kurduğunuz android strateji oyunudur.