Alto's Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
518 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

Alto's Adventure, dinamik aydınlatma ve hava efektleriyle dikkat çeken minimal görsellere sahip snowboard oyunu.

Alto's Adventure, dinamik ışıklandırma ve hava efektleriyle süslenmiş minimalist görseller sunan snowboard oyunu. Windows platformunda da ücretsiz olarak indirilmeye açılan oyunda karlı dağların tepelerinden adeta süzülüyoruz.

Birçok ödül almış snowboard oyunu Windows platformunda sadece Windows 10’lu masaüstü ve tablet PC’lerde oynanabiliyor. Windows Phone telefona sahipseniz oynayamayacağınızı belirteyim. Oyunun Windows sürümünün mobil platformun birebir kopyası olduğunun altını çizeyim; zira genellikle başka bir isimle bu platforma çıkan oyunlar aynı grafik kalitesine ve oynanabilirliğe sahip olmuyor.

Durmadan kayarak yol aldığımız oyunda her biri ayrı yeteneğiyle öne çıkan 6 snowboardcu ile harika Alp dağlarında, komşu köylerde, eski ormanlık alanlarda, terk edilmiş kalıntıların olduğu yerlerde snowboard deneyimi yaşıyoruz ve 100’den fazla görevi yerine getirmeye çalışıyoruz.

Erkan Calp

Alto's Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Alto's Adventure, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi snowboard oyunlarından biri.

Alto's Adventure, iki boyutlu snowboard oyunları arasında hem görsel açıdan hem de oynanabilirlik olarak kesinlikle en iyisi diyebilirim. Android platformunda ilginç olarak ücretsiz sunulan ödüllü snowboard oyununda yeteneklerimizi test eden 100’de fazla el emeği göz nuru bölüm bulunuyor.

Alto ve arkadaşlarıyla bitmek bilmeyen snowboard yolculuğuna çıktığımız oyunda dikkat çeken birçok nokta var. Snowboard yapan karakterlerin hareketleri oldukça başarılı. Kısa sürede kendinizi kolaylıkla kaptırabiliyor, zaman kavramını unutabiliyorsunuz. Karlı dağlarda hızla akıp giderken çevrenize takılmanız kuvvetle muhtemel çünkü dinamik ışık ve hava efektleri (sis, kar fırtınası, güneş, gökkuşağı gibi göze hoş gelen detaylar yer alıyor) gerçekten etkileyici.

Sadece tek oyunculu mod sunan Alto’s Adventure sonsuz yapıdaymış hissiyatı verse de puan kazanmak dışında da şeyler yapıyorsunuz. Yeteneklerinizi gün yüzüne çıkaran yüzlerce farklı görev bulunuyor. Dilerseniz farklı bir snowboardcuyla yolunuza devam edebiliyorsunuz. Snowboardcu demişken seçilebilir 6 snowboardcu bulunuyor ve hepsinin yeteneği farklı.

Erkan Calp

Alto's Adventure

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
125 TOPLAM İNDİRME

Alto's Adventure, görsel kalitesiyle dikkatimizi çeken muhteşem bir sonsuz koşu oyunu.

Alto's Adventure, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz muhteşem bir sonsuz koşu oyunu. Uygulama marketlerde çok sayıda sonsuz koşu oyunu mevcut fakat bunların ne yazık ki çok az bölümü Alto's Adventure'ın kalitesine erişebiliyor. Elbette bunda ücretli olarak sunulmasının da bir etkisi var fakat oynamaya başladıktan sonra verilen parayı sonuna kadar hak ettiğini anlıyoruz.

Oyuna ilk girdiğimizde grafikler ve animasyonlar arasındaki akıcılık dikkatimizi çekiyor. Oyundaki görsel kalite üst düzey bir fizik motoruyla desteklenmiş. Yaptığımız hareketler, etki ve tepkimeler ekrana başarılı bir şekilde yansıtılıyor. İşin içine bir de dinamik ışık ayarları ve gölgelendirmeler eklenince ortaya adeta bir görsel şölen çıkıyor. Bana kalırsa Alto's Adventure'ı özel yapan en önemli unsur görselliğe verilen emek ve ortaya çıkan tatmin edici sonuç.

Elbette her şey görsellik üzerine kurulu değil. Farklı görevler ile zenginleştirilen oyun yapısı keyif faktörünü bir basamak yukarı taşıyor. Toplamda 180 görev olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Verilen görevler hali hazırda zor fakat meydana gelen hava değişimleri de işimizi zorlaştıran ayrıntılar arasında. Beklenmedik zamanlarda çıkan fırtınalar ve sis gibi doğa olayları işimizi bir hayli zorlaştırıyor.

Genel olarak son derece başarılı bir oyun olan Alto's Adventure, sonsuz koşu tarzı oyunlar oynamaktan keyif alan herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.
  • Adventure Craft

    Adventure Craft açık dünya tabanlı bir aksiyon RPG oyunudur
  • Caveman Adventure

    Caveman Adventure ücretsiz bir Wİndows 8 oyunudur
  • Adventure of Stars

    Adventure of Stars, renkli küpleri eşleştirmeye dayanan bulmaca oyunu.
  • Touchdown Hero: New Season

    Touchdown Hero: New Season, retro görselleri, müzikleri ve ses efektleriyle nostalji yaşatan spor oyunları arasında.
  • AdVenture Capitalist

    AdVenture Capitalist, para üzerine kurulu dünya düzenini, olabilecek en eğlenceli şekilde bilgisayarlarımıza taşıyor.
  • Sherlock Holmes Adventure

    Sherlock Holmes Adventure, dünyanın en ünlü dedektifiyle birlikte hastanedeki gizemi çözdüğünüz bir oyun.
  • Tiny Hands Adventure

    Tiny Hands Adventure, Steam üzerinden indir diyebileceğiniz ve oynayacağınız bir tür macera oyunudur.