Amazing Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME

Amazing Ninja bolca heyecan sunan bir mobil oyun

Amazing Ninja dikkatinizi ve reflekslerinizi konuşturmanıza yardımcı olan bir mobil aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz sonsuz koşu türünde bir dövüş oyunu olan Amazing Ninja'da çöp adam tarzındaki bir ninja kahramanı yönetiyoruz. Oyundaki temel amacımız en uzun süre ilerlemek ve en yüksek puanı toplamak. Fakat bu iş o kadar da kolay değil. Karşımıza çıkan çıukurların üzerinden zıplamamız gerekiyor. Bunun yanında bizi durdurmaya çalışan kırmızı ninjalar karşımıza çıkıyor ve kılıçlarıyla bize meydan okuyorlar. Biz de kılıcımızı kullanarak onlardan önce davranmalı ve onları yok etmeliyiz. İşleri zorlaştırmak için oyun karşımıza mavi ninjaları da çıkarıyor. Bu mavi ninjalar düşmanımız olmasa da onlara kılıcımızla saldırdığımızda oyun sonlanıyor. Bu nedenle mavi ninjalara dikkat etmeli ve üstlerinden zıplamalıyız.

Amazing Ninja'nın kontrolleri oldukça basit. Kahramanımız sürekli ilerlerken zıplaması için ekranın soluna, kılıcıyla saldırması için ekranın sağına dokunmamız yeterli. Oyun genel olarak basit oynansa da yüksek puan yakalamak büyük bir mücadele. Amazing Ninja görsel olarka çok şey sunmasa da oyananışıyla beğeninizi kazanabilen bir yapım.

Can Erdil Şentürk

Amazing Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
17.5 MB DOSYA BOYUTU

Amazing Ninja reflekslerinizi test etmenizi sağlayan bir aksiyon oyunudur

Amazing Ninja basit bir şekilde oynayabileceğiniz; fakat ustalaşmak için çaba göstermeniz gereken bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir dövüş oyunu olan Amazing Ninja'da ana kahramanımız bir çöp adam ninja. Ninjamız oyunda kırmızı ninjalara savaş açıyor ve mavi ninjaları kurtarmaya çalışıyor. Biz de ona bu macerasında yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Amazing Ninja'da temel amacımız en uzun süre engellere takılmadan ilerlemek ve puan rekorunu kırmak. Bu iş için boşlukların üzerinden zıplamalıyız ve kırmızı ninjaları kılıcımızla yok etmeliyiz. Fakat kırmızı ninjalar da bize karşılık vermekte. Bu nedenle daha önce davranmamız gerekiyor. Mavi ninjalar düşmanlarımız olmasa da işimizi zorlaştırmaktalar; çünkü onlara kılıcımızla saldırmamız demek oyunun sonlanması demek. Bu yüzden üzerlerinden zıplamamız gerekiyor.

Amazing Ninja kolayca oynanabiliyor. Ninjamızı zıplatmak için ekranın soluna, kılıcımızla saldırmak için ekranın sağına dokunmamız yeterli.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Amazing Ninja Jump

    Amazing Ninja Jump, basit görsellere ve kontrol mekanizmasıyla aldatan zorlu ve eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Amazing Soldier 3D

    Amazing Soldier 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Amazing Run

    Amazing Run, çubuk adamı kontrol ederek maksimum mesafeyi gitmeye çalışacağınız eğlenceli bir Android koşu oyunu.
  • The Amazing Spider-Man

    The Amazing Spider-Man'i muhteşem grafikleriyle artık Android işletim sistemi yüklü cihazınızda oynayabilirsiniz.
  • The Amazing Spider-Man 2

    The Amazing Spider Man-2, mobil platformlar için geliştirilen yeni örümcek adam oyunudur.
  • Amazing Shooter

    Amazing Shooter, telefon ve tabletlerinizin ekranına gelen şişeleri be meyveleri vuracağınız ücretsiz, eğlenceli ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Ninja’s Creed APK

    Ninja dünyasını Android platformu oyuncularına sunan Ninja’s Creed APK ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.
  • Ninja Scroller - The Awakening

    Hızla yayılan orduyu durdurabilecek tek ninjasınız.