Amazing Strange Rope Police

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME

Suçlularla mücadele edeceğiz.

Mobil platformda ücretsiz aksiyon oyunları arasında yer alan Amazing Strange Rope Police ile kötülere karşı mücadele edeceğiz.

Orta dereceli grafiklere sahip olarak karşımıza çıkan mobil aksiyon oyununda kötüler ile mücadele edecek ve adalati sağlamak için ter dökeceğiz. Oyun içerisinde örümcek adamı canlandıracak ve onu yöneteceğiz.

Oynanış mekanikleri bakımından yetersiz kalan oyun da bizleri çok sayıda görev bekliyor. Oyun içerisinde bazen banka soyguncularını yakalayacak, bazende gangsterleri etkisiz hale getireceğiz. FPS tarzında oynanabilen yapımda, örümcek adamımız ile ağ atabildiğimiz gibi ateşli silahlarda kullanabiliyoruz.

Oyun içerisine New York şehrinde ilerleyecek ve süçluları yakalayana kadar mücadele edeceğiz. Çeşitli araç modelleri, hava araçları ve silah modellerine sahip olan oyun, mobil oyunculara tamamen ücretsiz olarak sunulmuştur. Android platformunda 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Amazing Strange Rope Police, incelemelerden de ortalama 4.3 gibi bir puan almayı başardı.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Strange World

    4 farklı karakteri kontrol edecek olan oyuncular 40 saatten fazla aksiyon deneyimi yaşayacaklar.
  • NY Police Battle Bank Robbery Gangster Crime

    Soyguncuları durdurmaya çalışacağız.
  • Rope Hero 3 APK

    Rope Hero 3 APK Android oyunda bir süper kahramanın yerine geçiyorsunuz.
  • Rope Hero APK

    Rope Hero APK Android oyunda bir süper kahramanın yerine geçiyorsunuz. GTA benzeri oyun APK veya Google Play'den ücretsiz indirilebiliyor.
  • Amazing Soldier 3D

    Amazing Soldier 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Stickman Rope Hero 2 APK

    Stickman Rope Hero 2 APK Android oyunda süper kahraman gibi hareket eden çöp adam karakteri kontrol ediyorsunuz.
  • Amazing Run

    Amazing Run, çubuk adamı kontrol ederek maksimum mesafeyi gitmeye çalışacağınız eğlenceli bir Android koşu oyunu.
  • Police Car Sniper

    Police Car Sniper, polis arabasıyla suçluları takip edip yakalayacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android aksiyon oyunu.