Amazon Cloud Drive

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME
6.2 MB DOSYA BOYUTU

Amazon Cloud Drive, fotoğraf ve videolarınızı otomatik olarak buluta yedekleyen bir mobil uygulamadır.

Amazon Cloud Drive, Android akıllı telefon ve tabletler için kullanılabilen bulut depolama uygulamasıdır. Mobil cihazınızdaki fotoğraf ve videolarınızı Amazon’un güvenli bulut ortamına yedekleyen uygulama, ilk kullanım için 5GB ücretsiz depolama alanı veriyor.

Amazon’un bulut depolama çözümü Cloud Drive, telefon ve tabletinizdeki yüksek kalitede video ve fotoğrafları buluta aktararak, mobil cihazınızın depolama alanını önemli ölçüde işgal eden medya dosyalarınıza hem dilediğiniz an erişme izni veriyor, hem de alandan kazandığınızdan depolama alanını sıkıntı etmeden dilediğiniz kadar video ve fotoğraf çekebiliyorsunuz.

Özellikle hafıza kartı seçeneği olmayan düşük dahili depolama alanına sahip akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için hayat kurtaran bir yedekleme uygulaması olan Amazon Cloud Drive, kullanımı basit arayüz ile geliyor. Şık zaman çizelgesi, fotoğraf ve videolarınızı ay ve sene bazında listeliyor; böylelikle dilediğiniz ay / sene içerisinde çektiğiniz tüm medyalara kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.

Otomatik yedekleme özelliği de bulunan uygulamanın sunduğu depolama seçenekleri ise şöyle; 5GB alana ücretsiz sahip oluyor, 20GB alan için yıllık 10 dolar, 50GB alan için yıllık 25 dolar ücret ödemeniz gerekiyor. En çok tercih edilen seçeneklerin yanında 100GB, 200GB, 500GB ve 1000GB alan sunan seçenekler de mevcut olsa da bunlar için belirlenen fiyat dudak uçuklatıcı cinsten.

Erkan Calp

Amazon Cloud Drive

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
16.4 MB DOSYA BOYUTU

Amazon Cloud Drive uygulaması ile fotoğraf ve videolarınızı buluta yedekleyebilir, mobil cihazınızın depolama alanından kazanabilirsiniz.

Amazon Cloud Drive, iOS 7.0 ve üzeri işletim sistemli iPhone, iPad ve iPod Touch’larda kullanılabilen bir bulut depolama çözümüdür. Fotoğraf ve videolarınızı buluta yedekleyerek, hafıza kartı bulunmayan düşük dahili depolama alanına sahip iOS cihazınızda yer açan uygulama ile 1000GB’a kadar veri yedeklemek mümkün.

Amazon hesabı gerektiren bu yedekleme uygulaması ile telefon veya tabletinizde yer kaplayan medya dosyalarınızı buluta aktarabilir, cihazınızın dahili depolama alanından kazanabilirsiniz. Fotoğraf ve videolarınızı mobil cihazınızdan yanlışlıkla silmeniz veya silinmesi durumunda Cloud Drive uygulamasında tutulduğundan her zaman sizin için çok önemli anlara erişebilirsiniz.

Fotoğraf ve videolarınızı ay ve yıl olarak listeleyen zaman çizelgesi ile gelen uygulamanın popüler depolama seçenekleri arasında 5GB (Tüm Amazon üyelerine ücretsiz), 20GB (Yıllık 10 dolar) ve 50GB (Yıllık 25 dolar) yer almaktadır. Tabii ki 100GB – 1000GB alan seçenekleri de mevcut.

Amazon Cloud Drive Özellikleri:

  • Telefon ve tabletinizdeki fotoğraf ve videoları otomatik olarak yedekler.
  • Albüm ve videolarınızı kolaylıkla bulmanızı sağlayan zaman çizelgesine sahiptir.
  • Fotoğraf, video ve albümleriniz arasında rahatlıkla gezinmenize imkan tanır.
  • Fotoğraflarınız için Facebook, e-posta ve diğer uygulamalarda paylaşma seçeneği sunar.
  • Ücretsiz 5 GB bulut depolama alanı verir.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • E-Cloud Video

    E-Cloud Video uygulamasıyla Android cihazlarınızda YouTube videolarını arkaplanda çalıştırabilirsiniz.
  • My Cloud

    My Cloud uygulaması ile buluttaki dosyalarınızı tek bir yerden yönetebilirsiniz.
  • LG Cloud

    LG Cloud, tüm cihazlarınız arasında içerik senkronizasyonu sağlayan bir uygulamadır.
  • Amazon Photos

    Fotoğraflarınızı yedeklemek ve dilediğiniz gibi düzenlemek için Amazon Photos uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Amazon Prime Video

    Amazon Prime Video, popüler dizi ve filmleri 4K, HDR kalitede sunan Netflix alternatifi.
  • Puffin Cloud Browser

    Puffin Cloud Browser verimli internet kullanımı için tercih edilen ücretsiz bir tarayıcıdır.
  • Adobe Creative Cloud

    Adobe Creative Cloud, Adobe CC yazılımları ile oluşturulmuş dosyalara mobil cihazlardan erişme kolaylığı sunan bir uygulamadır.