Amber Money

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
157 TOPLAM İNDİRME

Sahip olduğunuz harcama ve gelirlerin dengesini bu kişisel finans uygulaması ile kolayca görebilirsiniz.

Amber Money uygulaması Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının kişisel finans varlıklarını ve hesaplarını yönetebilecekleri ücretsiz ve kullanımı kolay bir uygulama. Pek çoğumuzun gelir gider dengemizden bihaber olduğu ve bu hesapsızlıktan dolayı sürekli olarak sıkıntılara düştüğümüz dikkate alındığında hemen cebinizde harcamalarınızı kontrol etmenizi sağlayan bir uygulamanın varlığı eminim ki hoşunuza gidecektir.

Uygulamanın içerisindeki farklı seçenekler sayesinde hem harcamalarınızı çeşitli kategoriler içerisinde yönetebiliyor, hem de gelirlerinizi ve gelir ile giderler arasındaki dengeyi kolayca görebiliyorsunuz. Bunu sağlarken karmaşık değil tam tersine kolay bir arayüz sunan Amber Money, sahip olduğu istatistikler sayesinde bilgileri kaçırmanıza olanak vermiyor.

Sadece istatistik girme değil aynı zamanda konum ve fotoğrafları da harcamalara ekleyebilme sayesinde hangi harcamanın tam olarak neye veya nereye ait olduğunun kaydı oldukça rahat bir şekilde tutulabiliyor. Dilerseniz gelecek harcama planlamalarınızı ve hatırlatıcıları da takvime ekleyerek geleceğe dair parasal durumları da yönetebilirsiniz.

Pek çok para birimini destekleyen uygulama sayesinde döviz cinsinden harcamalarınızın kayıt altına alınması da bir o kadar kolay hale geliyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Level Money

    Level Money, Android cihazlarınız üzerinde kişisel harcamalarınızı takip edebileceğiniz ücretsiz bir finans uygulamasıdır.
  • Money Control

    Money Control, adından da anlayacağınız üzere paranızın kontrolünü sağlamak amacıyla giderlerinizi düzenli bir şekilde görebilmenizi ve kontrol altına almanızı sağlayan ücretsiz bir Android finans uygulamasıdır.
  • Money Pro

    Money Pro uygulamasıyla aylık gelir ve giderlerinizi kontrol altına alabilirsiniz.
  • Money Tracker

    Money Tracker, harcağıız paranın hesabını tutamıyorsanız ve bu iş için bir yardımcıya ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız kullanmanız gereken bir Android uygulaması.
  • Expense Diary: Money Manager

    Expense Diary: Money Manager, sade ve kullanımı kolay bir arayüzü kullanarak günlük giderlerinizi kayıt altına alarak ekonominizi takip ederek planlamanıza olanak sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Money Lover

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bütçe takip uygulamasıdır.
  • Amber Weather

    Amber Weather uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan en güncel hava durumu ve sıcaklık bilgilerine ulaşabiliyorsunuz.
  • Hitman: Blood Money - Reprisal

    Oyuncular tarafından çokça beğenilen Hitman serisi, yeni oyunu olan Hitman: Blood Money - Reprisal ile birlikte mobil platformlarda karşımıza çıkıyor.