Amber's Airline

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
100 MB DOSYA BOYUTU

Hostesin görevlerini üstleneceğiz.

Game House imzası ile geliştirilen ve yayınlanan Amber's Airline ile bir hostesi canlandıracağız.

Mobil klasik oyunlar arasında yer alan ve iki farklı mobil platformda ücretsiz olarak yayınlanan Amber's Airline oldukça renkli grafiklere ve içeriklere sahip olarak yayınlandı. 60 farklı seyehat temalı seviyenin yer aldığı oyunda bir uçaktaki hostesi canlandıracak ve müşteriler ile muhattap olacağız. Yolcularımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağımız oyunda onları gidecekleri yere kadar memnun bırakmaya çalışacağız. Dünyayı keşfedeceğimiz oyunda 6 benzersiz konum bizleri bekliyor olacak. Gerçek bir uçuş görevlisi gibi sahneler ile karşılaşacağımız oyunda eğlenceli bir yapı bizleri bekliyor olacak.

İki farklı mobil platformda ücretsiz bir klasik oyun olarak oyunculara sunulan yapımda yolcular ile diyaloglar kuracak ve onların isteklerini yerlerine getirmeye çalışacağız. Google Play’de 4.1 gibi bir inceleme puanı alan yapım 1 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Amber's Airline

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
198.9 MB DOSYA BOYUTU

Hostesin görevlerini üstleneceğiz.

Mobil klasik oyunlar arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olan Amber's Airline ile eğlenceli bir uçuş dünyasına katılacağız.

1 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan Amber's Airline ile bir uçak görevlisini canlandıracak ve onun görevlerini yerine getirmesini sağlayacağız. Hostes olarak görev yapacağımız oyunda yolcularımızı gitmek istedikleri yere kadar mutlu bir yolculuk yapmasını sağlayacağız. 1 milyondan fazla oyuncu tarafından iki farklı mobil platformda oynanan yapım, renkli içerikleri ile oyunculara eğlenceli anlar sunuyor.

60’den fazla seyehat temalı seviyenin yer aldığı oyunda 6 farklı konum yer alacak. Oyuncular 6 farklı konumda sürekli yeni yolcular ile muhattap olacağız. Gerçekçi bir hava yolunu andıracak olan yapımda karakterimizi özelleştirebilecek ve dilediğimizi yapabileceğiz.

Amber's Airline iki farklı mobil platformda ücretsiz olarak oynanıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Robocar Poli: Rescue Town & City Games with Amber

    Görevleri başarmaya çalışacağız.
  • Airline Manager 4

    Uçak ve havaalanı meraklıları için havaalanı yönetim oyunu Airline Manager 4, yüzlerce uçak, binlerce havalimanı Airline Manager 4’te sizi bekliyor. 
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Street Dunk

    Basket atmaya çalışacağız.
  • Strike Force

    Uzaylıları yok edeceğiz.