Ambulance Helicopter Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Ambulance Helicopter Simulator, ambulans helikopterini kullanarak hastaları hastaneye getirip götüreceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.

Ambulance Helicopter Simulator, helikopter sürmek isteyen Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği bir helikopter simülatörü. Fakat bu oyunda düz bir helikopter yerine ambulans helikopteri kullanıyorsunuz.

Aslında bir helikopter simülatöründen çok kurtarma oyunu da desek yanlış olmaz çünkü oyundaki göreviniz ambulans helikopteri kullanarak hastaları hastahaneye zamanında yetiştirmek.

Gerçekçi bir şehir tasarımı bulunan oyunda ince çevesel detaylara kadar önem verilmiş. Aynı şekilde oyunun arayüzü de oldukça sade ve helikopter kullanma mekanikleri çok hoş. Helikopteri kullanırken kendinizi gerçek bir helikopter kullanıyor gibi hissedebiliyorsunuz.

Acil durumlarda kurtarmaya gittiğiniz hastalara acil yardım görevlisi olarak müdehale etmeniz gerekiyor. Şehirde yaşayan acil hastaları teker teker kurtarmanız gereken oyunda hem helikopter sürecek hem de aksiyon dolu dakikalar yaşayacaksınız.

Eğer helikopter sürmek ve yanında da bir şeyler yapabileceğiniz bir oyun ilginizi çekiyorsa Ambulance Helicopter Simulator'ı beğeneceğinizi düşünüyorum. Oyunu Android mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip hemen oynayabiliyorsunuz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ambulance Rescue Simulator 3D

    Ambulance Rescue Simulator 3D yaralılara yardım etmek için ambulans direksiyonuna geçtiğimiz hızlı bir simülasyon oyunudur.
  • Helicopter Flight Simulator 3D

    Helicopter Flight Simulator 3D, helikopter sürerek size verilen görevleri yerine getirmeye çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android helikopter simülasyonu.
  • Emergency Ambulance Simulator

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunu
  • Helicopter Simulator: Warfare

    Helicopter Simulator: Warfare'da, toplamda 21 adet görevi tamamlayın ve gökyüzündeki düşmanlarınızı alt edin.
  • Ambulance Rescue: Zombie City

    Ambulance Rescue: Zombie City mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Impossible City Ambulance SIM

    Impossible City Ambulance SIM gerçekçi bir ambulans oyunudur
  • Ambulance Driver 2015

    Ambulance Driver 2015 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir ambulans simülasyonudur
  • Ambulance Rescue: Hill Station

    Ambulance Rescue: Hill Station mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ambulans simülatörüdür